En sunnere turopplevelse med TE

#reklame

Vinterferien er rett rundt hjørnet og her blir det full fokus på helsen. Drømmen er jo at jeg befinner meg ute i den friske luften og deilige naturen – på skitur med familien i løpet av den neste uken. Og at gjengen sitter og raster med matpakke og kvikklunsj, og at jeg varmer meg på en sunn og god kopp te.

Da er jeg der jeg aller helst vil være, selv om jeg har svært lave forventninger..

BYTTER UT KAKAO OG TODDY MED TE 

Noe varmt og godt i koppen er en selvfølge på tur nå, og te er et sunt og kalorifritt alternativ til kakao og toddy. Min favoritt denne vinteren er Detox te fra LeCharm. Den er så god. Teen minner faktisk litt om toddy men smaker bedre og gir en ekstra sunn turopplevelse. I voksen alder synes jeg toddy blir for søtt. Detox-teen – må du prøve straks! Få den GRATIS tilsendt hjem – klikk og BESTILL HER.

KLAR PÅ 1-2-3: På tur i kulda setter man pris på at den varme drikken er enkel og kjapp i bruk. Hell i tepulveret og kokt vann, og slipp våte teposer. NYT!

Når jeg tar med meg en hel boks te fra LeCharm når vi reiser på hytta, så er det fordi planen er å drikke flere kopper daglig i ferien. Det gir meg en så fresh følelse og sunne ringvirkninger i matveien. Det passer meg fint når jeg overhode ikke skal ta ferie fra helsen! En pakke med både Detox Tea og Peach Iced Green Tea fåes også som GRATIS prøvepakke – klikke og BESTILL HER

Å ha fokus på sunne vaner i ferien er bra for oss alle, for vi ønsker jo å komme tilbake på jobb etter ferie mest mulig opplagte og friske i kinnene – gjør vi ikke?

BALANSE: Både kakao og kvikklunsj kan bli litt mye sukker, fett og kalorier, men te, appelsin og en sjokoladebit derimot…

Klarer du balansen mellom kos, nytelse og moderate valg i mat- og drikkeveien og daglig fysisk aktivitet, er mye gjort. Keep it simple!

Les også: 10 måteholdstips til ferien

SUNT PÅ TUR: Som all annen te er te fra LeCharm fri for sukker, fett og kalorier og full av antioksidanter.

Jeg har forresten tatt en hard beslutning og sykemeldt meg selv hele vinterferien. Grunnen er selvsagt helsen, det faktum at jeg ikke har vært 100 % frisk i hele 2019 og sliter fortsatt med både øre-nese-hals as we speak. Det eneste jeg skal jobbmessig er å være tilgjengelig for mine kjære, lojale, støttende, kloke og fine online medlemmer, som betaler for å trene med meg og som har hjulpet meg de siste dagene til å fortsette Å SETTE HELSA FØRST.

Tusen takk, dere er fantastiske!

Ellers logger jeg av og lukker skjermen, for å slappe mest mulig av og bruke all den energien jeg måtte få på barna.

Med det ønsker jeg både deg og meg en god vinterferie med god ivaretagelse av helsen! Skål 🙂

Klem Trine

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *