5 romantiske, aktive dater

Valentinesday – elsket og hatet – er rett rundt hjørnet. Hva gjør du?

Jeg er ikke stor tilhenger av denne dagen, men jeg liker aktive dater og gjerne romantiske.

Nå som mange skal på date tenkte jeg å dele 5 fine aktive dater som jeg selv liker, til inspirasjon for deg og din blindedate, førstedate, faste date, kjæreste, samboer, ektemann – ja VALENTINESDATE ❤️

Felles for alle datene er at de innebærer bevegelse og en opplevelse som kanskje er romantisk når det gjøres sammen med en man (potensielt) har følelser for 😊

Her finnes både lavterskelforslag for de utrente eller sjenerte, formmessig utfordring for par i god form, innedate for vinterskye, kveldsøkt ute i mørket for eventyrlystne og enkel vandring for urbane, matglade.

5 ROMANTISKE, AKTIVE DATER:

  1. Romantisk intervall på mølle. Her bør man ha to møller ved siden av hverandre (drop in på treningssenter). Forslaget er felles intervalløkt som dere kan se på bloggen min HER. Dere gjør det samme, men tilpasser motstanden på mølla til individuell form, og kan heie på hverandre. Og komme i mål helt på likt. Felles treningsopplevelse med utfordring, mestring og endorfiner.
  2. Kveldstur på langrennski med hodelykt. Snøen nå må jo bare nytes. Her trenger dere ingen plan, bare vandre avgårde et sted det er oppkjørte løper, ellers blir det kanskje litt for dyp snø nå for turer utenfor sporet – som jo er enda mer romantisk? Nyt en kopp kakao eller te og matpakke i hverandres armkrok. Og hva er mer romantisk enn å varme seg på hverandre, før turen går videre.
  3. Kveldskjøring på slalåm eller gå på skøyter i solnedgangen. Har dere skøyer og skøytebane i nærheten så kom dere utpå isen og lek og kos dere. God trening, frisk luft og avslappede timer (øh eller anspente bambier) som sikkert blir annerledes og morsomme.
  4. Cafévandring med middag som mål. Er dere av den urbane typen, synes café er et avslappet sted å date eller bare befinner dere i en koselig by som det er verdt å utforske, så ta på gode sko og gå fra cafe til cafe, eller bar til bar og end opp på en hyggelig restaurant hvor dere unner dere en god middag. Det finnes gjerne både dyre og mindre dyre spisesteder i de fleste byer.
  5. Tren styrke sammen hjemme etterfulgt av dusj, takeaway-middag og en romantisk film. HER kan dere sammen finne frem til 5-6 felles øvelser uten utstyr som frister både han og henne.

Noe som fristet deg, og forhåpentligvis din date?

Kos dere når den romantiske dagen kommer ❤️ Og ha en knakende god treningsuke generelt.

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *