Perfekt treningsøkt for mor i morgen

Den perfekte økten for mor er komplett og du haaar så god tid – til alle deler.

Du starter med 15 minutter oppvarming og blir god, varm og mer klar for å ta i enn du var da du stod opp etter å ha blitt vekket på sengen med kaffe, frokost, kake og stor oppstandelse på sengen, he he ☕️

Som husets desidert mest populære person fortsetter du paradoksalt nok i fred og ro med hovedøkten i aktiviteten du liker aller best. De setter din fortjente egenpleie høyere enn sitt eget drag mot uimotståelige deg 😀 Du får tid til både intervalldrag og litt roligere perioder – hvor du kan lytte til god musikk eller en givende podcast og kose deg. Og noen styrkeøvelser til slutt.

De hjemme har sagt at du bare kan bruke den tiden du trenger i dag, og i all beskjedenhet tar du deg friheten til både nedtrapping, uttøyning og avspenning før du glimrer med ditt come-back til familien 💜

Når du kommer hjem igjen har dine fans tappet i badekaret, eller balje for fotbad, og ditt kroppslige velvære og din egenomsorg får fortsette litt til før du blir nødt til å hoppe i dusjen og gjøre deg klar for å gå til dekket bord 🍽👍🤣

Osv osv…

HI HI, det er vel lov å drømme damer. Vel, dette var mest for humor. (Og kanskje heller et innlegg til fedrene og de større barna i dag 😊) For selv vet jeg at null forventninger er best.

Men jeg mener selvfølgelig seriøst at du fortjener en god treningsøkt i morgen – mamma eller ei 💖

God trening!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *