GAVETIPS til en mamma som liker å trene

EGENREKLAME// Har du en mamma som liker å trene, eller som trenger å styrke kroppen? I anledning morsdagen i morgen kan du gjøre litt ekstra stas på mamma og glede henne med et gavekort på online styrketrening med Trines Treningsglede, der hun vil få god instruksjon i basis styrke og et variert opplegg tilpasset hennes nivå.

Første måneden er uansett gratis, og om du vil gi henne måned nummer to i gave så blir det 490 kr på deg, og vil du gi så hun får tre måneder, betaler du 490 x 2, osv.

Trines Treningsglede online styrketrening passer for alle aldre. Jeg har deltakere fra 25 år + og opp mot 70 år. Styrketrening blir viktigere og viktigere jo eldre vi blir, og jeg anbefaler det for absolutt alle for helsens del. I tillegg gir styrketrening god effekt på holdningen, vekten, selvfølelse, psyken og mye mye mer.

Treningskonseptet mitt har to grupper online, ett for økt generell styrke og ett for den som samtidig skal ned i vekt. Dersom du har tagget mammaen din og fått henne inn her for å lese om opplegget, finner dere både info om og påmeldingslink til treningsgruppene HER 

Medlemskapet bør stå i deltakerens navn, så det er best at hun melder seg inn med eget navn og kort, og at du gir henne ditt bidrag utenom.

Noe for din mamma?

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *