Uken som gikk – mye tanker

Vi har vært så heldige og tilbrakt søndagen og helgen i vintervakre Sjusjøen.

Bognende snø på alle trær og kanter. Grått snøvær lørdag, og knallblå himmel i dag. Vinter er undervurdert altså, selv når man ikke får vært ute og nytt fullt ut. I dag seiret følelsene over fornuften og jeg gikk ut på en liten skitur i alle kuldegradene. Med pustemaske så er det mer skånsomt for luftveiene.

Uken som gikk uten trening har vært tankevekkende og jeg har vært mer sensitiv for input enn ellers. Det er på godt og ondt. Ondt fordi jeg kan bli litt urolig og stresset av det. På godt fordi det hjelper meg til å maneurere meg videre i gründer jobben og ellers, når jeg har fått sortert og landet tankene og gjort de nyttige for meg..

Her kommer en oppsummering..

Ukens underholdning:

Denne uken hørte jeg Podcasten BRA DAMER med Berit Svendsen, en mektig, kvinnelig næringslivsleder som det er verdt å lytte til. For en trygg, kunnskapsrik, klok og befriende dame. Hun har en ryggrad man kan ønske seg og en stemme så sterk og tydelig. Latteren – det var det som gjorde sterkt inntrykk. Hun sa at hun ler mye, også i jobben. Kombinasjonen av seriøs og ambisiøs dame med veldig løs latter inspirerete meg mest akkurat nå.

Ukens påfyll: 

På onsdag var jeg på et gratis frokostseminar på Kulturhuset i Oslo, i regi av Subscribes, et selskap som jobber med digitale abonnement. Jeg traff og ble invitert av sjefen der på VIXEN-konferansen, og jeg er vond og be. Så grunn til at jeg takket ja er at mitt satsningsområde, online styrketrening, faktisk baserer seg på abonnementsløsning. Vi fikk høre om suksesshistoriene til Amazone, Bianco og Dagbladet pluss. Lærerikt og bra! Og det satte i gang nye tanker om nye måter å jobbe på..

Ukens tilbakeblikk: 

Denne uken har det vært naturlig å tenke tilbake på januar, nyttårsforsettenes hovedmåned? Eller eneste måned? He He..Jeg hadde ingen men jeg er fornøyd over å ha gjort det beste jeg kan på alle fronter for helsen, og skuffet over å ha vært mye skrall. Men med god innsats, opprettholdt mot og god balanse i alt så ser jeg meg fornøyd.

Ukens plagg:

Endelig fant jeg en blå og rød stripete genser i strikket bomull, på salg. Love it!

Ulens matglede:

I forbindelse med en behandling i Asker torsdag, snek vi inn både et treff og en lunsj på cafe – venninnen min og jeg. Luksus! Og veldig god chevre salat. Selv om jeg ofte stopper på cafeer for å jobbe, så er det ytterst sjeldent jeg kjøper mat. Det ville blitt fryktelig dyrt og mindre sunt. Så denne felles stunden med matglede nøt vi veldig. Det gikk bare altfor fort❤️

Ukens bevegelse:

På dager som i dag, hvor vinteren viser seg fra sin vakreste side på fjellet, hvor det er umulig å holde seg inne i ro, hvor følelsene må få seire over fornuften og jeg går ut på ski i for mange kuldegrader, så har jeg (og øre-nese-hals-spesialisten) en plan. Pustemaske – som hindrer den kalde luften å komme ned i lungene 👌Kjøpt på apoteket, fåes også i noen sportsbutikker. Om jeg koste meg? Magisk balsam for kropp og sjel. Ellers går det i innendørs bevegelighetsøvelser, som er det beste for helsa nå.

Ukens læring: 

Vær tydelig – både på jobb og privat, bli bedre på personlig oppfølging på jobben og gjør treningspausen til en dans 😉 Tålmodighet varer lengst – heldigvis.

Ukens tanke: 

Hva hadde livet vært uten motstand og høydepunkter?

Ukens shout out:

I morgen går startskuddet for 8 uker på ett av kondisjonsprogrammene på Trines Treningsglede! Har du valgt program? Hvilket? Meldt deg inn i FB-gruppa? Masse lykke til og la høre fra deg der!

❄️❄️❄️

Likte du dette innlegget forresten?

Når jeg begynner å trene igjen går jeg tilbake ti l TRENINGSUKEN SOM GIKK, naturligvis.

Håper uken var bra, hatt tid til å reflektere?

God søndag!

Trine

2 kommentarer

  1. Du får sagt det du , Trine ! Viktig å finne balanse i det en kan gjøre noe med Og det klarer du ! Flott innlegg og lese på hytta en søndags kveld

    1. Trines Treningsglede

      Takk, så bra du koste deg på hytta, også med trening og lesning 🙂 Herlig! God uke til deg. Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *