LØFT FORMEN FØR VÅREN: her får du treningsprogram alternativ 6-8

Min utfordring til deg i februar og mars er som nevnt at du følger ett av mine kondisjonsprogram i 8 uker.

I løpet av denne uken har jeg så langt postet 5 gå- og joggeprogram i 5 ulike nivåer. I dag får du de tre siste samlet i dette innlegget. Jeg er sikker på at ett av de 8 programmene passer perfekt for deg, og som du kan følge for å komme i god form før våren banker på døren.

Her er alternativ 6 – Løpeprogram for aktive mosjonister del 1 – et treningsprogram for deg som vil at joggeformen til nye høyder, som jogger fra før (klarer 60 min sammenhengende), som ønsker å gjøre mer ut av løpingen og komme i enda bedre form.

Her er alternativ 7 – Løpeprogram for aktive mosjonister del 2 – et treningsprogram for deg som ønsker videre fremgang i løpingen, som kan løpe sammenhengende i minst 60 minutter og helst ha prøvd seg litt på intervaller tidligere. Man bør helst ha løpt tre ganger i uken de siste 2-4 ukene i forkant også. Hvis ikke bør man trappe gradvis opp før man starter på programmet.

Her er alternativ 8 Løpeprogram for aktive mosjonister del 3 – et treningsprogram for deg som er klar for å ta løpingen enda et skritt videre, som er i stand til å løpe sammenhengende i 90 minutter og har løpt en del intervaller fra før.

Er et av dagens tre alternativer for deg? Eller er du usikker? Se gjerne gjennom de 5 tidligere alternativene, som er enklere, her.

Les alternativ 1 – Gåprogram del 1 her

Les alternativ 2 – Gåprogram del 2 her

Les alternativ 3 – Løpeprogram for nybegynnere del 1

Les alternativ 4 – Løpeprogram for nybegynnere del 2

Les alternativ 5 – Løpeprogram for nybegynnere del 3

MELD DEG INN i Facebook-gruppen der jeg kaster ut månedlige utfordringer, og der deltakerne deler rapporter og bilder fra egne økter. Der er det fin tone, inspirasjon å hente og dermed et hyggelig og motiverende miljø. Helt gratis gruppe, meld deg inn HER!

Innen søndag bør du ha bestemt deg for hvilket program du skal følge frem til våren, mandag går startskuddet.

Hvilket tar du?

MASSE LYKKE TIL – JEG HEIER PÅ DEG HELE VEIEN GJENNOM FEBRUAR OG MARS.

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *