Vi stikker til fjells i dag

Kjære januar! Jeg tror du har vært ganske gjennomsnittlig jeg.

Helsen har skrantet hele måneden og trening er selvfølgelig savnet som vanlig. Til og med turer har blitt ufrivillig redusert pga form og kuldegrader… Dette var vel siste, i romjulen.

Jeg har tatt medisinen min men droppet gommen, da den begynte å gi smerter i kjeven – et problem jeg nekter. Men nå er den justert og i bruk igjen, og bra er det. Jeg trenger all den søvnkvaliteten jeg kan få.

Å trene online gruppene har gått fint, men enkelte økter har vært krevende å gjennomføre til tross for at jeg ikke tar i hardt selv. Men trenerrollen går veldig bra, og mange gamle og nye deltakere er i full gang med styrketrening. Bravo!!!

Familien har hatt mange formasjoner så langt i år. Frode og barna har vært på hyttetur mens jeg har vært alene hjemme. Jeg har vært på jentetur, mens gutta-krutt igjen holdt sammen. Neste helg er det Frode som drar på tur uten oss. Og i dag drar vi alle fire til fjells.

HURRA!!!!

Jeg tror på å bryte opp familien litt. Det som mangler og som står på ønskelisten for februar er en real kjærestekveld ❤️

I matveien har jeg holdt en veldig sunn linje med svært lite sukker og snacks og mye gode næringsstoffer. Et fokusområdet er dessuten veldig regelmessige måltider for å hjelpe kroppen, fordøyelsen og forbrenningen så godt som mulig nå som jeg må leve så inaktivt og fra før har en kropp i ulage.

Det har vært en god måned på jobben.

Flere enn noen gang følger Trines Treningsglede generelt og onlinegruppene vokser.

Fjellturen til Geilo er en realitet og 20 av maks 50 plasser er tatt allerede 7 måneder før avreise. Så moro!!! Det blir gøy å planlegge.

To langsiktige samarbeid er påbegynt for i år og et veldig spennende møte om et mulig samarbeid skal jobbes med og følges opp.

Ellers var det interessant å delta på tidenes første VIXEN-konferanse, både faglig og sosial antropologisk. Påfallende få av de store norske profilene og VIXEN-finalistene var til stede på foredragene. Er de ferdig utlært kanskje?

VIXEN-konferanse: Inspirerende prat i pausen med to av Sveriges største, voksne influencere og buisiness kvinner og Therese Cleve-Stiansen.

Den største utfordringen i januar var foredraget jeg holdt på yrkesseminar for videregående elever. Jeg har så mye å lære, så det var en veldig nyttig erfaring.

Å få litt større barn merkes og er veldig fint. Jeg føler meg mindre «svett» mamma nå og nyter tiden med barna på en litt annerledes måte. Før har det vært så hektisk og kavete at jeg har følt meg mest til stede bare med hjertet. Det er vakkert og en helt unik fase. Nå er det mer rom for hodet, tankene og samtalene i tillegg. Veldig fint å få oppleve…

Jeg håper på små lufteturer på ski og slalåm i helgen men forventningene er lave. I verste fall holder jeg fortet på hytta, med peiskos, lesestoff og aktive gutter som lever «ski in – ski out» livet.

Gleder meg Sjusjøen – vi er snart klare. Å være på fjellet er aldri feil – vinter, sommer eller høst 🍁

Husk at EARLYBIRDPRIS på Trines Treningsglede fjellhelg på Geilo gjelder ut dagen i DAG!!!! 1. Februar. BLI MED DA VEL!

Her får du info og link til påmelding!

Håper du kan oppsummere minst 3 gode ting du er takknemlig for i januar, og at det gir deg god energi inn i februar.

God helg!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *