Fokuset på kondis fortsetter og utfordring kommer

God mandag Norge!

En rolig, asosial helg med liten radius og mye innetid er over. Barna sa det hadde vært en morsom helg da de la seg, da måtte vi småsyk, voksne smile. Vi klarte kanskje å gjøre det beste ut av med mye lek, lesing og spill…Og mye nærhet og kos.

Som du kanskje la merke til, var kondisjonstrening en rød tråd på bloggen hele forrige uke. Kall det en oppvarming til utfordringen jeg planlegger å kaste ut og legge tilrette for for FEBRUAR og MARS.

Følg med i kveld, da begynner jeg å poste kondisjonsprogram som kan brukes disse månedene frem mot april. Kanskje passer kveldens program til deg? Eller må du sjekke ut et som kommer senere i uken?

Ha en topp dag så lenge!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *