Den første helgen hvor ingen i huset trener

Trening, tur og fysisk aktivitet er definitivt vår største felles interesse. Vi ble trolig matchet på dette på dateingtjenesten – som førte oss på den første daten i marka.

Til tross for at Frode spisset seg inn mot en så spesifikk ferdighet at han ble verdensmester i Casting – i presisjonsøvelsen, er han en allsidig aktiv mann.

Han har spilt mye golf, løpt mange mil og trener alltid styrke. Han går mye på ski, sykler mer og mer og er med på det meste (til stor glede for barna!!), bortsett fra yoga, he he. Han trenger ikke det skjønner du…øhh…

Vi hadde aktive dater og begynte fort å trene sammen da vi ble kjærester. Han tok meg med i styrkerommet på toppidrettssenteret, og vi løp og syklet sammen. Før vi fikk barn fikk vi også tid til å golfe og trene jevnlig sammen. Ikke minst på ferier. Bryllupsreisen var en 6 dagers tur i Rondane.

Etter vi fikk barn har det vært noen økter med barna i barnepassen og en sjelden fellesøkt når familie har sendt oss ut. Men som regel blir det en og en, og det har vi fått til. Ganske lett når det betyr like mye for begge.

Både Frode og jeg har trent regelmessig alltid, og trening i helger og ferie har vært en selvfølge, også etter vi ble foreldre.

De siste årene har det forekommet oftere og oftere at jeg ikke trener pga sykdom. Noe vi nå er vant til. Men at ingen i heimen trener, verken voksne eller barn, en helg, som denne, er ytters sjeldent. Det har sikkert skjedd en gang eller to før ved dobbel sykdom, reise eller noe annet spesielt i veien…

Så at hele familien chiller hjemme hele helgen er vi ikke vant til. Nå la brødrene ut på en liten skitur alene lørdag, og stod for aktiviteten her i familien, hi hi, så herlig.

Vi fikk og en liten luftetur med aking i dag. Det gjør jo underverk bare å komme litt ut i den deilige vinteren.

Det gir faktis stor ro og mer tid å være syke, inaktive og huleboere, og jeg forstår godt at man lett kan bli avhengig av komforten det medfører.

Jeg kan nyte en helg i ro, men balanse seirer fortsatt spør du meg. Og når man er i full sving med trening blir man også mer opplagt og effektiv. Det er å foretrekke..

Håper helgen din har vært fin?

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *