Te-drikking drar med seg sunnere og magrere vaner

#reklame

SUNN TE: God drahjelp når man har lyst til å bli litt sunnere.

Nå som jeg bytter ut morgenkaffen og caffe-latten med te fra LeCharm, får jeg ikke bare en freshere start på dagen og en mer velværefølelse i kroppen. Å drikke flere kopper te daglig drar også med seg sunnere, magrere og mer nøkterne valg og vaner litt «automatisk», opplever jeg.

SUNN NAM: Detox tea fra LeCharm, grove knekkebrød, fikepålegg, skinke, grønn topping og appelsinbåter ved siden av.

Det er akkurat som at den sunne lekre morgenkoppen med Detox tea fra LeCharm gir gode ringvirkninger ut over dagen. Lysten på mer te og enda en litt sunnere lunsj, middag og kveld øker. Og så er den så himla søt og god helt naturlig! Til og med mannen forbarmer seg over den teen uten å ty til søtning – som han ALLTID ellers gjør.

Detox-teen – som er min te-vinner – må du prøve! Få den GRATIS tilsendt hjem – klikk og BESTILL HER.

«SLIM & DETOX»: Den blå, lekre boksen du ser på bilde er en pakke som inneholder to ulike tesmaker og typer. Peach Iced Green Tea (t.v) kan nemlig drikkes både varm og kald og bidrar til væskebalansen. Derfor så populær på trening.

En pakke med både Detox Tea og Peach Iced Green Tea fåes også som GRATIS prøvepakke – klikke og BESTILL HER

Som all annen te er alle teen fra LeCharm fri for sukker, fett og kalorier og full av antioksidanter. I tillegg er den så enkel og kjapp i bruk, noe jeg setter pris på i en hektisk hverdag. Å helle i tepulveret og kokt vann tar et par sekunder, og så slipper man våte, irriterende teposer man ikke vet hvor man skal gjøre.

Klar – ferdig – jobb og drikk! 🙂

I te-siget

Te er et fint og sunt alternativ i ulike sammenhenger. Som jeg for eksempel serverte og nøt i julen..

Sunt og kalorifritt alternativ til gløgg
Sunt og kalorifritt alternativ til toddy og kakao

Og som jeg digger på tur..

Varm og sunn væske på tur.

Og på cafe…

Sunt og kalorifritt alternativ til caffe latte og cappucino

Man får jo faktisk i seg mindre av sukker, fett og kalorier – når man oftere velger te, og samtidig kutter ned på caffe latte, cappuccino, kakao, toddy og annen god drikke som ikke er så sunt. Som vel ikke er så dumt?

For den helsebevisste er det bare å drikke mer te og få det inn som en varig vane… Engelske forskere mener dessuten at te bidrar til væskebalansen, og hver kopp hjelper deg dermed til at du får i deg den anbefalt mengde vann per dag, som er 1 1/2 liter.

TE LEVERT HJEM: Abonner og få te tilsendt hjem på døren. Fint med et lite utvalg når lysten på smak varierer..

Ha en sunn og sprek uke!

Trine

2 kommentarer

  1. Vil gjerne kjøpe denne teen, smaksprøver og

    1. Trines Treningsglede

      Kjøp i vei 🙂 Veldig god! Du fant linket til bestilling? Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *