Trebarnsmoren Ane (34) er ÅRETS TRENINGSGLADE PERSON

Treningsglede er nøkkelen til helårstrening, og kommer til å fortsette og være hovedfokuset og nerven på denne bloggen og i mine kanaler i uoverskuelig fremtid.

Det er en glede å få presentere vinneren av den nye årlige kåringen på Trines Treningsglede  «ÅRETS TRENINGSGLADE PERSON» – Ane Berntsen (34) ✨🍾👏

Trebarnsmoren fra Helgeland trente sjeldent før. For 5-6 år siden hadde hun en periode hvor hun jogget en del. Men hun mistet treningsmotivasjonen fullstendig.

I november 2017 startet hun å trene med Trines Treningsglede online styrketrening, og begynte å trene 3 økter i uken. Planer videre er å holde den gode treningsrutinen (og kanskje få gjort noe med kostholdet), for treningsøktene gir henne nå en helt spesiell følelse…

Her deler hun sin historie fra motløs til treningsglad i 2018:

«Dette gjorde underverker. Her ble jeg nødt til å trene, for jeg hadde tross alt betalt for dette, og kjente at kroppen trengte trening. Med tre barn i alderen 2-13 år trenger man den energien man har pluss litt til.

Jeg ble ordentlig motivert. Og fikk inspirasjon til å fortsette.

Treningen i 2018 har bestått av 3-4 økter i uken med blanding av styrke og kondis, og treningen gir meg så mye GLEDE og ENERGI.

Det å ha faste treningsdager i uken, gjør så bra.

I dag er mange så opptatt av trening og utseende, jeg startet også litt der til å begynne med. Jeg hadde et sterkt ønske om å gå ned litt i vekt, men det skjedde ikke… Så begynte jeg å snu tankegangen, i fra vekt til hvordan jeg føler meg når jeg får trent. Selvfølelsen er så bra når jeg får trent, det er en dyp, indre lykkefølelse når treningsøkten er over.

Så gøy at du la ut denne utfordringen Trine, og inspirerer til mye positivt!!😍 Hilsen Ane»

Tusen takk Ane og gratulerer med gode resultater og seieren i dag! Du vant 👏👏👏

Du endret tankegang, du oppsøkt treningsveiledning, du prioriterte deg selv og helsen med omsorg for tre barn, du lagde deg er opplegg som du klarte å gjennomføre, glede deg over og komme i form av – og fikl en dyp, indre lykkefølelse igjen #treningsglede. Der var så godt beskrevet. Ønsker deg masse mer av det i 2019, og god treningseffekt!

Gratulerer – 2019 venter på deg – du kan få til hva du vil. Takk for følget, innsatsen og for at du delte – inspirasjon ✨✨✨✨

Hilsen Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *