Her kan du gå på ski på Østlandet/Oslo-området nå

Skiforeningen melder faktisk om skimuligheter flere steder i Oslo-området og på Østlandet i dag på sine nettsider. Det er selvfølgelig kunstsnø-løyper som gjør det!

Det er bedre enn ingen ting gitt. Vi hadde en fin start på skisesongen på kunstsnøløyper på Sjusjøen i helgen som var, og fikk jo både kommet i gang, gått en tur og lekt oss på snø igjen.

Sjekk om noen av stedene som tilbyr langrennsspor er i nærheten av deg her: 

  • Foreløpig er det på grensen mellom Asker og Bærum vi finner flest løypemeter akkurat nå. På Vestmarksetra har du 7-800 meter å boltre deg på nå.
  • Ellers er det drøye 600 meter løyper i Holmenkollen nasjonalanlegg.
  • På tredjeplass kommer Skullerud med 500 meter løyper – for skøyting vel og merke.
  • I tillegg byr Greverud golfbane i Oppegård 400 meter for skiløpere.
  • Også på Sørli regner de med å ha to sløyfer klare for skiløpere allerede i kveld.

Snøproduksjonen er dessuten godt i gang flere andre steder. Sjekk ut Skiforeningens føremeldinger for jevnlige oppdateringer.

Og det kan være greit å følge med uansett, for mildværet og nedbøren som er ventet fra torsdag påvirker selvsagt om snøproduksjonen som er i gang vil doses ut eller om man avventer.

I morgen er det med andre ord høyst på tide med noen skiforberedende og skiforbedrende øvelser her på bloggen. Følg med 🙂

Og ha en topp kveld!

Her i Bærum ser det ut som om en stor pakke melis har lekket, det ligger et nydelig hvitt dryss over landskapet, akkurat sånn vi vil ha det.

Gjett om det blir fin stemning på julemarked i barnehagen i kveld!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *