Velkommen til gratis foredrag om langrenn

#reklame

Tirsdag 20.november kan du delta på gratis foredrag om aktiviteten langrenn med Senterklinikken og Trines Treningsglede.

Kom for å lære hvordan du går riktig på ski og unngår skader og vondter. Du vil få tips til hvordan du kan få fullt utbytte av skiturene når vinteren kommer og ikke minst hvordan du kan starte forberedelsene nå med smarte øvelser.

Fysioterapeut Anette Bø Skogli og naprapat Kristine Kopstad Grønnern vil snakke om forebygging av de vanligste langrensskadene blant mosjonister og tipse deg om hva du selv kan gjøre for å forebygge vondter og bli sterkere i sporet. De vil også tipse hva som bør gjøres dersom du har en skade eller antydninger allerede. I tillegg blir det et lite innlegg fra meg der jeg snakker om skiglede og varig treningsmotivasjon.

Les om Senterklinikken her.

Dette gleder vi oss til og vi håper du kommer!

Alt du trenger å gjøre er og sette av 20. november i kalenderen og MELDE DEG PÅ ved å sende mail til meg: trine@trinestreningsglede.no. Det er FØRSTEMANN TIL MØLLA på grunn av begrensede plasser.

Foredraget holdes på Sandvika Storsenter, starter klokken 19.30 og varer i ca. 45 minutter. Det blir servert kaffe, frukt og forfriskninger og du har muligheten til å stille oss spørsmål etter foredraget. Etter foredraget får du gratis fotsjekk på klinikken og får utdelt skiforberedende treningsprogram.

Ta gjerne med en venn – husk i så fall og melde på begge/alle som kommer!

Hvem passer foredraget for?

Vi har laget et foredrag for mosjonister som er i gang eller skal begynne med langrenn. Kanskje kjenner du allerede antydning til plager eller smerter og/eller kan tenke deg å vite litt mer om typiske langrennskader og plager.

Erfarne langrennsløpere med skader kan også ha glede av innholdet, men vi retter oss ikke direkte mot den som går på ski på et avansert nivå.

Dette gleder vi oss til ? Sees vi?

Beste hilsen Anette, Kristine & Trine

Senterklinikken og Trines Treningsglede i kommersielt samarbeid

2 kommentarer

  1. Kerstin Stockhaus

    Dette blir gøy!

    1. Trines Treningsglede

      Ja 🙂 Har du meldt deg på?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *