Livestudio og barnas julekalender nesten ferdig

Nå blir det ordentlig godt med helg. Ikke for det – det blir jobbing på meg i morgen – men alt går jo roligere for seg når ingen skal ut døren klokken 7.45. Dessuten har jeg så god følelse etter denne uken.

Ikke at den har hatt nok timer. Vet ikke om du har det sånn også nå om dagen, men dagene flyr. Og er så korte! Men jeg har fått avsluttet prosjekter og begynt på nye – med en så god ro. Det skal ikke undervurderes å komme i mål – både med smått og stort.

Uansett har de korte, mørke dagene gått i ett og helgen skal leves saaakte. Jobb, tur og baking med barna er det eneste som står på planen lørdag. Og søndag er det ikke noe annet som gjelder enn å reise til svigermor, feire bursdagen hennes og kose seg med Frodes familie – i tre generasjoner.

Og så gleder jeg meg litt ekstra til å lede online gruppene på mandag – fra nytt og fint livestudio i kjelleren – som Frode og jeg klarte å ferdigstille denne uken. Yes! Sååå gøy for oss begge. Det er et komplett treningsrom også. Håper selvfølgelig også investeringen oppleves som er løft for alle mine online-deltakere.

Det har tatt tid å få alt nytt og gammelt på plass; treningsgulv, nytt treningsutstyr, mølla, ny belysning i taket, spesiallys til livesending, oppheng til IPad, bakvegg til liveopptak og høyttalere på veggene. Nå mangler det bare mørke blendegardiner til vinduene og en boks til løst treningsutstyr som ball, strikk, rulle, hansker, etc etc…

På grunn av at jeg ikke trener for tiden blir det den første tiden hovedsakelig jobbing i dette flotte rommet for min del, mens Frode kan gyve løs på akkurat den styrkeøkten han ønsker, eller løpeøkt på mølla. Men tenk på alle de årene jeg har foran meg med et eget gym i kjelleren. Helt i verdensklasse!

I tillegg har har jeg laget ferdig nesten hele julekalenderen til barna denne uken. Vi skriver ikke november ennå!!!! Og med stor ro! Det er definitivt rekord.

Det blir eget innlegg om hvordan julekalendere tip begge barna er i boks allerede nå – som jeg dessuten er kjempefornøyd med. Sniktitt på prosessen over her.

Nå er det handling. Jeg har akkurat gått tur opp til Vettakollen, og så tar jeg faktisk helg – ameeen!!!

Hva skal du tro?

Følg meg gjerne på Instagram @trinestreningsglede i helgen, ellers håper jeg du titter innom bloggen igjen søndag!

Jeg ønsker deg en skikkelig fin siste oktober helg. Håper den blir både «høyt og lavt» pulsmessig.

God helg!

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *