Jeg har gitt meg

Fem uker inn i «livet uten trening» – hvordan går det?

Først må jeg si at livet utenom trening og sykdom ikke er vanskelig å like. Jeg er født med stor livsglede. Har alltid hatt mange mennesker jeg er glad i og som er glad i meg. Er gift med en mann som gjør meg veldig godt og har fått to friske barn. Har aldri hatt lett for det i studier og karriere men har drømmejobben nå og det går fint å jobbe som styrketreningsinstruktør. Jeg har gode hverdager når jeg er frisk og blir glad og takknemlig over den minste ting. Jeg verdsetter balanse og kontraster i livet.

Likevel er det ingenting som erstatter trening. Ingenting minsker stress, klarner hodet og øker livskvaliteten slik som treningseffekt og treningsglede gjør for meg. Kroppsbruken, anstrengelsen, fysisk utfordring og mestring, koordinasjon, formforbedringen og endorfiner gir mye og jeg ønsker det inderlig i livet hvis jeg kan velge. Da har jeg det best.

Når jeg ikke danser, løper, sykler, svetter og løfter tungt så er det et tap, et savn.

Men nå som det er unntakstilstand og egen trening virker negativt i en ond helsespiral – hvordan oppleves det da ikke å trene?   

Etter fem uker uten kan jeg si litt.

DET HAR GÅTT FINT! Det er de beste ukene jeg har hatt uten trening på tre år. Hvorfor? 

Jeg har valgt det! Jeg har gitt meg….gitt slipp på min egen treningen helt.

..Etter å ha akseptert…

Dager uten min elskede trening er lettere å takle når det er blitt «frivillig», i hvert fall et bevisst valg. Og når jeg får jobbe med trening likevel og se så mye aktivitet, formutbytte og treningsglede rundt meg.

Ukene har gitt ny ro, mer hvile, velgjørende bevegelse og en god følelse. Alle oppturene og nedturene knyttet til form/trening og sykdom vil ikke fortsette fremover. Jeg er tro mot kroppen og sier «nei» rett ut, til både meg selv og andre. Jeg rusler rundt daglig i stedet for å gå og vente på å bli frisk nok til å ta mine første treningsøkter. Hodet vil nå det samme som kroppen. Det føles befriende, godt og harmonisk. Å etterkomme kroppens BEHOV FOR HVILE gir en større og bedre følelse enn Å TRENE akkurat nå. Tenke seg til!

Tenk at jeg måtte gi meg for ikke å gi opp! Paradoksalt nå så handler veien videre om å gi slipp, kaste inn håndklet og ligge på lading.

Å gi seg=starten på min suksess?

Jeg er i hvert fall på starten av en lang slak opptur. Følg gjerne hashtaggen #trinepåveiopp på Instagram for ukentlige bilderapporter. Min Instagramkonto er: @trinestreningsglede

Takk for at du følger meg 🙂

God ukestart!

Trine

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

MELD DEG PÅ treningsgrupper/kurs HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *