Begynte å trene online styrke med Trine – gikk ned 9 kilo

#egenreklame

NED 9 KG: Gina (55) har tatt av 9 kilo og blitt 13 cm smalere i midjen etter hun begynte å trene med Trine i online styrkegruppen for vektreduksjon.

Allerede på fem måneder følte Gina Kari Reenskaug (55) seg friskere og hadde veldig gode resultater av styrketreningen med Trine.

– Jeg merker effekt både i forhold til vekt, mål rundt livet og bedre humør, skrev Gina i en mail allerede da.

Etter cirka fire måneders betalt medlemskap med i snitt to styrkeøkter per uke i «Trines Treningslede online styrketrening for vektreduksjon» var hun blitt 8 kilo lettere og 8,5 cm smalere rundt livet. Hun var fornøyd om hun klarte å holde seg der.

OBS: Saken er publisert i oktober 2018.

MELD DEG PÅ HER DU OGSÅ

gratis prøvetid

Målet om vedlikehold klarte hun og vel så det. Etter enda flere uker med styrketrening ble hun enda sterkere og slankere.

– Jeg skjønner ikke helt at det stemmer, men målene i dag er 13 cm mindre rundt livet og 9 kilo lettere, smilte Gina i høst.

Trener styrke to ganger i uken

Gina jobber som driftssjef ved Bredtveit fengsel og forvaringsanstalt. I et rom i fengselet har hun fulgt Trines ukentlige økter på en stor skjerm sammen med flere andre kollegaer som hun selv rekrutterte til online-konseptet.

– Vi trener styrke etter Trines instruksjoner hver torsdag, fortalte driftssjefen.

Hun drev ikke med styrketrening før hun våren 2018 gikk i sin datters fotspor og ble medlem hos Trine. Hun var tvilende til det hele men fikk fort sving på styrkerutinene og mer energi.

Les om datteren Anna sin inspirerende reise her: Fra jojo-trener til ivrig «stayer» på Trines Treningsglede online trening

Les mer om Trines Treningsglede online styrketrening for vektreduksjon HER 

Les mer om Trines Treningsglede vanlig generell styrketrening HER

Smertene nesten borte

Siden Gina ble 40 år har hun hatt fybriomyalgi. Hun har trent periodevis, vært støttemedlem på treningssenter i alt for lang tid og lenge levd med smerter, plager, dalende form og økende vekt.

Vendepunktet kom altså i april 2018 da hun fikk lagt opp styrketrening over tid av Trine – som er utdannet personlig trener og gruppetrener, med 9 års bakgrunn fra VGs Vektklubb.no. Slik forklarer Gina hvorfor smertene nå er borte;

– Med riktig hjelp gikk det fint å trene med fybriomyalgi og jeg har minimalt med smerter for første gang, forteller hun.

Gina trekker frem nøye instruksjon som den vesentlige faktoren for at hun nå tåler trening selv med fibromyalgi.

– Jeg tror det er måten Trine veileder og instruerer på som gjør at øvelsene blir veldig kontrollerte. Fokuset på styrking av rygg, mage og kjernemuskulatur er også avgjørende, tror hun.

Måten treningen legges opp på gir dessuten flyt og virker motiverende og overkommelig på Gina.

– Passe treningsmengde og tilpasset nivå gjør at jeg har god progresjon men ikke tar i mer enn jeg tåler, utdyper hun.

Nå liker hun styrketrening og trener selv når hun har liten lyst.

– Det lille presset som ligger i at det kommer to nye økter i uken fra Trine, og eget ønske om å gjennomføre alle, er akkurat passe til at jeg greier å yte nok.

– Alt dette gir meg troen på at jeg skal fortsette lenge, legger hun til.

Gina lister opp hva hun har oppnådd med Trines online styrketrening for vektreduksjon:

 • Sterkere
 • Mye bedre form
 • Lavere vekt
 • Mer energi og ork
 • Bedre holdning
 • Mer sosial
 • Krampene er nesten helt bort
 • Smertene er mindre kraftige og hindrer henne ikke lenger i å gjøre det hun har lyst til

Kjære Gina! Gratulerer med flotte resultater på vekten, midjen, formen, smertene, humøret og alt annet! Du ga deg ikke selv om tidligere forsøk ikke førte frem. Tenk at du ka mitt konsept en sjanse – 55 år gammel! Du klarte det – fortsett de flotte rutinene og ha god form resten av ditt liv. Takk for at du prøvde, fortsetter og deltar så trofast og til og med rekrutterer flere.

God uke til deg, kollegaene dine og alle dere andre følgerne mine ♣

Høstklem Trine

2 kommentarer

 1. Marianne Kvernmo

  Så flott, å jeg er så enig i mye av det hun beskriver som suksess faktorene her. Jeg har også mye erfaring fra treningsstudio, men det som er annerledes med deg Trine, er at du beskriver øvelsene på en slik måte at de blir gjort rett, kjenner veldig godt forskjell, noe som er veldig viktig, både for kroppen og treningsgleden.

  1. Trines Treningsglede

   Så utrolig gøy å høre, det motiverer. Tusen takk, og gøy at du og opplever mestring og glede Stå på og resultatene kommer

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *