Frisk og koselig start på helgen!

I går hadde Didrik (4) en av venninnene sine med seg hjem fra barnehagen. Herlighet så kos det er å spise middag med flere små mennesker. Som sitter og prater og synger og underholder. Herligheten fortsatte i dag. Da hadde Magnus (6) med seg en klassekamerat og vi spiste taco alle mann. Nikos!

4 gutter og jeg. Jeg og gutta boyz – et liv som er kommet for å bli. He He.. Enda godt gutta har venninner og som kommer og «redder meg» innimellom ? og at jeg selv har masse jenter i livet mitt ellers. Balanse må til!

Før den koselige ettermiddagen med barneliv i heimen fikk jeg en aktiv avslutning på arbeidsuken i frisk luft. Jeg oppsøkte en tur Frode og jeg ofte jogget sammen før. På Bygdøy. Men jeg går jo nå, som dere vet, i rolig tempo. Målet er ikke puls eller svette, men god bevegelse..

Det var deilig, og herlig å være frisk igjen,

At det er tålmodighetskrevende å bevege seg sakte gjennom runder, stier og distanser jeg har pleide å prøve og løpe gjennom raskt for å bedre kondisen, er ikke til å legge sjul på. Men det er også så lærerikt og fint – på mange måter.

Mer om prosessen på søndag. Men husk at jeg ikke blogger på lørdager. Jeg er verken på blogg eller Facebook-siden før søndag kveld. Men jeg deler inspirasjon og bilder gjennom helgen på Instagram, så du må følge meg her for å få oppdateringer:

Instagram:,@trinestreningsglede

God fredagskveld, vi begynner straks å se på Idol – du da? Og – treningsplaner for helgen?

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *