Oktober-utfordring: Bli med på «å gå mer» hele måneden!

Som jeg skrev på bloggen i går har jeg fått en ny start og er nullstilt på treningsfronten. Første steg er å gå lette turer i hele oktober. Jeg har begynt å glede meg og ser frem til å bli helt frisk og klar for det, selv om det blir utfordrende å ta det rolig nok.

Jeg GÅR også for å støtte brystkreftrammede og Rosa sløyfe-saken som også arrangeres denne måneden. Og jeg håper du også er med «å gå mer» for en god sak?!!

Enten du skal delta i Rosa sløyfe-løpet eller ikke, uansett om du skal «opp av sofaen», roe ned treningen eller noe midt i mellom og selv om det er ved siden av annen fysisk aktivitet og trening – jeg har en utfordringen til deg;

Bli med på «å gå mer» i hele oktober!

MELD DEG INN i Facebook-gruppen «Trines Treningsglede «gå mer i hele oktober» 2018 HER. Her kan vi dele bilder og ord fra turer og du er hjertlig velkommen til å inspirere andre og bli inspirert selv også til å gå mer ut i fra ditt utgangspunkt.

Du bestemmer når, hvor ofte, hvor lenge av gangen, men sørg for at du går mer enn du gjør nå!

Bli med da vel 🙂

Mange gode grunner til å gå turer

Å gå turer er noe av det sunneste du kan gjøre for kroppen, og det er en fin måte å få nyte den vakre årstiden på og samtidig komme o bedre form. Spenninger og stress reduseres umiddelbart. Tanker klarner, humøret stiger og du føler deg bedre. Over tid kan regelmessige turer hvor du får opp pulsen, så vel som annen trening, dessuten gjøre deg sterkere fysisk, bedre rustet i hverdagen og mer stabil i kroppsvekten. Om du går effektivt bedres den aerobe kapasiteten, muskelmassen øker og skjelettet styrkes.

Gå eller jogg deg til bedre kondis med 8 ukers gåprogram – du finner de her

På toppen av det hele utsettes aldring av den enkle og tilgjengelige aktiviteten. Turer passer å gjøre for alle, over alt og sammen med andre. Å gå en dessuten av de mest sosialt egnede aktivitetene.

Klikk her for å få 15 ytterligere gode grunner til å gå raske turer

Når vi går får vi også tenkt mer. La oss sende ekstra masse tanker til de rammede.

God tur alle sammen!

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *