Jeg heier dere opp på toppen av Oslos Bratteste i år

God søndag!

I flere år har jeg stått ved Tryvannstårnet og heiet opp familie som nærmer seg målstreken i bakkeløpet Oslos Bratteste. Gjerne med barna. Det har vært kjempegøy og stor stemning. Og jeg har vært imponert over alle mosjonistene på ulikt nivå som har gjennomført utfordringen.

Jeg heier i år og, men denne gangen også som stolt trener for deltakere i motbakkegruppa jeg har hatt i høst som tar utfordringen. Og selvsagt heier jeg på alle dere andre følgere som skal delta også!!!

Fortell meg om du skal! Trine@trinestreningsglede.no

Søndag 30.september står jeg klar i siste delen av traseen ca 14.45-15.15 for å støtte, backe og hjelpe til å pushe dere opp den siste kneika. I dette tidsrommet vil jeg kunne fange opp dere som har meldt dere på i gruppen som heter «Damer 35-40 minutter» som har starttidspunkt kl 14.30 og dere som starter i trimklassen fra 14.00-14.20), så sant jeg kjenner dere eller dere roper ut navnet mitt når dere ser meg!

Se oversikt over gruppene HER og meld deg på da vel 🙂 

Noen tips til deg som skal delta eller går med tanker om det:

  1. Startnummeret vil jeg anbefale deg å hente før løpsdagen, for eks torsdag 27.09 fra kl. 14-19 eller fredag 28.09 fra kl. 12-18. Det kan hentes på Milslukeren Sport, Ullevål stadion.
  2. For deg som ikke henter startnummeret på løpsdagen (og som følger tips 1), kan du ta buss 41 fra Røa til Wyllerveien. Da møter d direkte i bunn ved start. Det er 400 meter til startområdet fra stoppestedet. Det blir satt opp ekstra busser og det er bare å følge strømmen av folk så finner dere frem. Det er dårlig med parkeringsplasser ved startområdet, så jeg vil anbefale deg å ta buss eller få noen til å kjøre deg. Det er lurt å beregne god tid.
  3. Startnummeret kan alternativt hentes i målområdet på toppen ved Tryvannstårnet på løpsdagen FØR løpet. Da må du gå ned traseen til startområdet og beregne tid og krefter til det. Mange av deltakerne gjør dette, men vær klar over at det kan være slitsomt i seg selv for mange, og belastende for knærne.
  4. Sammen med startnummeret får dere en plastsekk som dere kan legge ekstra klær og annen bagasje i. Sekken har deres startnummer på og den blir fraktet fra startområdet til målområdet og hentes der etter løpet.
  5. Les på hjemmesiden til Oslos Bratteste for mer info.

Skal du delta eller melde deg på? 😊 Ta gjerne kontakt om du vil.

3 uker igjen!

God søndag 🙂

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *