God lørdag fra Vestlia Resort på Geilo

#sponsetopphold

Hei og hopp, jeg våknet visst opp på Vestlia Resort på Geilo i dag og kjente allerede før denne fete dagen – en indre ro.

Jeg hadde sovet så tungt og godt blant stille fjell. Og hadde en energi jeg har savnet lenge. Før frokost hadde jeg trent styrke, og før matpakkelunsjen som ble knertet ved et fjellvannet sammen med en gjeng lesere av Norsk Ukeblad, ble jeg inspirert av foredragsholder Yngvar Andersen. Ny input er alltid deilig og gir ny giv.

Grunnen til jeg er akkurat her er fordi jeg drømmer om å samle følgere og deltakere fra hele landet et sentralt sted neste sommer/høst. Jeg er her for å oppleve stedet og for å finne ut om dette er et sted vi kan lage en fet helg i Trines Treningsgledes ånd.

Stedet jeg drømmer om gir rom for både trening, fjelltur, matglede, ro og harmoni.

Her på Vestlia lover det svært godt så langt – utrolig spennende! Tenk om dere kan bli med meg hit????!!!

Regnet trommet på utsiden i formiddag. Men som spådd ble det opphold fra klokken 12, akkurat da vi skulle på guidet tur i fjellet.

Fjelltur hadde det blitt i regn og, da tur er digg uansett og følelsen det er å komme inn igjen, skifte til tørt, slappe av og spise varm, god middag og drikke rødvin etterpå er ubetalelig!

Høst byr alltid på en del regn, så det er viktig å utstyre seg, hvis man vil ut på tur uansett.

Turen med @vinternatt.no som guide var både frisk, deilig og hyggelig. Turen var overkommelig for alle med lett terreng og spennende stier og variasjon.

Vi sang, snuste mose, spiste blader og hadde stilleleken på stien. Sjekk ut www.vinternatt.no for unik fjellguiding!

Før middag, som var fantastisk god, hadde jeg et jobbmøte med Vestlia Resort. Jeg håper virkelig det blir flere møter og at dere oppdateres 😉 To be continued…

Dagen ble variert og treningen inneholdt både styrke, mosjon og turglede. Hva mer kan man ønske deg på en helg for kropp og sjel? En skikkelig kondisøkt og yoga? 🙂

God lørdag!

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *