Motbakkegågruppe i «Oslos Bratteste» – starter 14. august – PÅMELDING NÅ!

#egenreklame

«Oslos Bratteste», andre motbakkeløp og motbakketrening generelt er utfordringer alle kan klare! Men ikke alle har motivasjon til å oppsøke brattbakker og gyve løs alene eller vet hvordan de skal trene seg opp. La meg gi deg et hyggelig motbakkemiljø, gjennomteke økter samt vennlige push opp høydemetrene.

BLI MED i «Trines Treningsglede motbakkeGÅgruppe» i høst som starter allerede tirsdag 14.august. Det er noen ledige plasser igjen, vær rask med å sende meg en påmelding på mail: trine@trinestreningsglede.no.

Syv tirsdager på rad (frem mot «Oslos Bratteste» lørdag 29.september) kan du trene ved å gå i mer eller mindre bratte motbakker i Wyllerløypa og hoppbakken ved Midtstuen med meg som trener og sammen med en knall gjeng hyggelige damer. Les mer om pilotgruppen som trente frem til sommerferien lenger ned, mange er med videre i høst.

Hvem passer gruppen for?

Lavterskelgruppen passer for mosjonister som har gått turer fra før og som ønsker å bedre kondisjonen ved å gå på en skånsom og svært effektiv måte. Gåferdigheter er alt du trenger fra før. Dårlig kondis og for mange kilo er ingen hindring. Gruppen er perfekt for den som vil trene seg opp til og delta i «Oslos Bratteste» (typisk for første gang), eventuelt andre motbakkeløp i høst. Treningen er dessuten en ypperlig form for forberedelse for alle som skal gå i fjellet i høst.

Øktene legges opp på en måte som gjør at alle deltakerene skal få tatt seg ut på sitt nivå uten å måtte «henge etter» eller føle at man sinker andre. I alle Trines Treningsgledes treningsgrupper er det dessuten stort fokus på lystbetont og forsiktig start, gradvis og radig opptrapping og ikke minst treningsglede og effekt.  

I juni hadde jeg en pilot- motbakkeGÅgruppe ved Midtstuen hoppbakke. Det var stor interesse, litt overfylt gruppe og veldig moro og bra. Vi trente både i grusbakke, gressbakke og trapper. I august foregår treningen mest i slalåmbakken Wyllerløypa, hvor underlaget varierer mellom lavt gress, sti, grusvei og litt mer ulendt underlag. Men vi bruker også hoppbakken. Ingen asfalt! Tilsammen vil treningen bli variert og en veldig relevant forberedelse til Oslos Bratteste og en god test av formutviklingen i høst.

Tirsdager kl 19.30: Oppmøtet første tirsdagen er ved heishuset i bunnen av Wyllerløypa i Sørkedalen kl 19.30. Kom gjerne litt før. Øktene vil varierer i lengde/tid, dvs både 45 min, 60 min og 75 min. Det er for at vi også skal få sjansen til å komme litt oppover i traseen, og trene litt ulike økter. Prisen er: 1.550 kr.

MELD DEG PÅ STRAKS ved å sende mail til; trine@trinestreningsglede.no 

Jeg har også vanlig gågruppe kl 18.30 samme dag ved parkeringen ved Bogstad badeplass. Ta kontakt om du er interessert!

Mer om hvorfor motbakketrening passer så godt for mosjonister HER!

Motbakkegruppen arrangeres i første omgang 5 tirsdager frem til sommeren kl 19.30 ved Midtstuen. Deretter vurderes altså ny gruppe/fortsettelse i august og frem til Oslos Bratteste som går av stabelen i slutten av september.

Mer om hvem «Trines Treningsglede motbakkegågruppe» passer for:

  • Alle som vil bedre kondisjonen ved å gå.
  • For utrente som trenger en god tilvenning og en veldig oppløftende og effektiv start på motbakketrening.
  • For deg som har gått en del fra før som vil gå intervaller, og få pulsen godt opp.
  • For deg som er i god form fra før og som er ute etter å få pulsen høyt nok ved å gå.
  • For deg som trener for å delta i Oslos Bratteste eller andre motbakkeløp, endten det er første gang eller du har gjort det før.
  • Du trenger variasjon i treningen din og et hyggelig og motiverende fellesskap.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!

Håper å høre fra deg, dette gleder jeg meg til å starte og forme!

Hilsen Trine 🙂

MELD DEG PÅ ONLINE STYRKETRENING HER

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Mine treningsgrupper/kurs med PÅMELDING finner du HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *