10 ting å glede seg til når høsten kommer


Jeg elsker vinteren

Jeg elsker våren

Jeg elsker sommeren

Jeg elsker HØSTEN

Sånn er det – jeg elsker årstidene!

Og skiftene. Gjør du og? Snart er det ny årstid og mens sommeren nytes er det bare å begynne og glede seg til høsten.

HØSTEN

Smak på det. Tiden da vi går fra sommer til vinter. Temperaturen, luften, trykket endrer seg. Og det fører ikke bare til annet vær, andre farger og skifte i naturen. Vi endrer atferd!

Og det er deilig. Forandring fryder. Man må nyte det. Se at året blir morsommere av det. Trening og livsstil generelt får en naturlig variasjon. Det er godt for kropp og sjel.

Benytt det, omfavn det og dra den helt ut, så setter du pris på vinteren og når den kommer.

Høsten har så masse fint ved seg som i år vil stå i større kontrast til sommeren enn noen gang. Jeg kan aldri huske å ha mislikt høsten eller vært likegyldig. Men det er påfallende hvor sterke, gode følelser jeg får når jeg tenker på høsten. Er jeg alene? Er det alderen?

Uansett, dette gleder jeg meg spesielt til i høst:

  • Naturopplevelsene jeg får fra uke til uke når jeg skal trene ute. Fargene, luktene, lyset, lyngen, bladene, trærne osv..Hele utviklingen skal suuumes inn.
  • Fjellturene jeg skal på med familie og venner. Litt ekstra i år siden vi ikke har vært på fjellet i sommer. Fordi vi får skolebarn i høst blir det også voksenlivets første høstferie, i fjellet selvfølgelig. Jeg elsker fjellet om høsten og har vært der fra jeg var barn og hadde høstferie fra skolen selv. I år skal jeg til Trysil og Blefjell, hvor jeg aldri har vært på denne årstiden før.
  • Å trekke inn og gjøre yoga og bevegelighetstrening, som jeg skal prioritere høyt og nyte helsemessig og mentalt.
  • Å sparke i gang andre høstsesong med utegruppene i marka. Jeg vet det blir gøy, motiverende, hyggelig og en vakker, flott naturreise fra uke til uke med veldig hyggelige folk. Gamle kjente og nye deltakere. Bring IT on!
  • Ny satsning på Trines Treningsglede, med egen logo, nytt lokale for livesendinger i online styrketreningsgruppene og nye treningsplaner for styrketreningen til både trofaste og nye online-medlemmer.
  • Antrekkene og bekledningen som skifter til deilige ullgensere, funksjonelt og sporty yttertøy, fine høstjakker, store skjerf, støvletter, jordfarger, mer svart og kanskje en ny, fin lue eller veske?
  • Boklesing i gammel godstol i ny peiskrok i nytt hjem. Cant’t wait. Fyr på peisen.
  • Nye filmopplevelser på kino og hjemmekvelder, med og uten barna.
  • Masse stearinlys, varmende te, tid under pledd og lun stemning inne.
  • Matlaging med bruk av masse næringsrike grønnsaker og krydder og mer matglede og kvelder med venner.

Jeg er både spent og gleder meg til ny epoke i nytt hjem, nytt nabolag og ikke minst til å bli mamma til en skolegutt.

Det blir mye mer å glede seg over i tillegg også som jeg ikke vet om. Alt er jo ikke planlagt! Samt at det vel kommer små skuffelser, som er på sin plass når jeg gleder meg så fært alltid 🙂

Er du like glad i høsten tro?

Jeg har også noen personlige ønsker for den nye sesongen, som gir meg motivasjon, energi og vilje. Holder detaljene for meg selv, men noen små delmål som kan øke hverdagsenergien din i høstmørket anbefales 👍😉💪

Nyt sommeren og åpne deg opp for alle høstgledene når de kommer snikende ☀️

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *