Et lite håp om bedring i sommer

God søndag i den nydelige sommervarmen. Håper du koser deg med ferie nå. For en norsk sommer dere. I morgen er det vår tur også. Det blir godt! Turen går til mitt paradis – Tjøme ☀️

Atter en gang er jeg inne i en sykdomsrunde med symptomer som ikke slipper, og i tre uker har jeg verken trent eller badet på grunn av dette. Det var ikke det neste utgangspunktet for en heavy flytteprosess og innspurt på jobb før nedtrapping på ferie. Men parallelt er jeg heldigvis til utredning, og det er i grevens tid jeg skal teste ut en ny behandling.

Med meg på ferie har jeg med meg kortisonsnesespray som jeg skal ta i 2-3 måneder før ny legevurdering. Min nye øre-nese-hals spesialisten tror det skal kunne hjelpe meg til å bli frisk da det viser seg at jeg har manko på luft inn gjennom nesen, og er hoven og kronisk tett generelt. Det gir håp!

Målet mitt for 2018 er fortsatt knyttet til helsen (å bli frisk), ikke til den fysiske formen (desverre, sånn er det for meg nå). Og når en ting ikke har hjulpet på over ett år er det oppløftende og på høy tid å prøve noe nytt. Enden på visa med den skralle og skrantende treningsbloggeren skal faktisk bli god til slutt, for jeg gir meg ikke og fortsetter å justere meg etter råd og tar grep.

Å sove mye er fortsatt viktig og kritisk (og tidkrevende!!!), samt å tilpasse trening og lytte til kroppen generelt. En flytteprosess var ikke det beste for verken hælen eller formen akkurat nå, men enkelte ting får man ikke unngått. Sånn er livet. Men hvile nå blir ekstremt viktig, samt å ha en ordentlig avslappende og avkoblende ferie med familien.

Jeg er rådet til å ta helt fri fra jobb en periode i sommer. Og jeg merket et behov for det selv også nå. Det er viktig å huske på at hadde jeg vært i fast jobb hadde jeg vært sykemeldt veldig mange uker av årene som har gått. I stedet har jeg jobbet og vært «på» litt hele tiden både når jeg er frisk og syk. Både fysisk og på kontor.

Blogg og sosiale medier er som dere vet en stor del av jobben min, og selv om det var planen å oppdatere daglig som vanlig gjennom ferien, så skal jeg ikke det likevel. Jeg skal ha pause og logge av. Og sant å si så tror jeg ingen lider noen som helst nød av ikke å høre min «stemme» eller se mitt fjes en uke eller to. Tvert i mot kommer det trolig oss alle til gode når ferien er over og treningshøsten skal sparkes i gang. Regn med meg da!!!! Og så vêr du jo hvor du finner veiledning, øvelser, program og inspirasjon i mellomtiden. På bloggen er det bare å søke opp.

Mine onlinekunder er dessuten sikret med masse gode sommerøkter med meg som instruktør. Meld deg inn hvis du vil ha dette godet! Du finner påmeldingsknapp under fanen KURS på www.trinestreningsglede.no.

Da tar jeg faktisk ferie! 🙂

Tusen takk for at du følger meg. Glede meg masse til fortsettelsen.

Fortsatt riktig god sommer!

God klem Trine

4 kommentarer

 1. Inger Lise Olsen

  Ønsker deg riktig god bedring❤️ Ha en super ferie med familien. Ikke la bekymringen for ikke å trene eller blogge ødelegge noe i ferien. Da gjelder det bare å nyte den fantastiske sommeren vi har i år Vi lever bare en gang. Klem fra meg

  1. Trines Treningsglede

   Yes, det går fint. Ganske nødvendig nå. God sommer

 2. God ferie. Koble helt ut, nyt sommeren og kos deg

  1. Trines Treningsglede

   Takk,god sommer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *