Her blir det treningsrom og livestudio


Hurra!!!! På lørdag ble vi de stolte eiere til en enebolig i Bærum og er så glade. Frode, Magnus, Didrik og jeg.

Jeg er så takknemlig at øynene stadig er blanke og jeg klarer nesten ikke sovne på kvelden. Det siste likner ikke meg.

Dette har vi jobbet hardt for sammen Frode og jeg, og nå er vi her. Med våre to friske og fine barn. Stort høydepunkt i livet og med ny nøkkel på fingeren.

I dag begynner litt arbeid med selve huset, på torsdag går flyttelasset og påfølgende natt blir første overnattingen. Veldig snart begynner også den fysiske og praktiske jobben med treningsrommet! Ja!!!! Det blir så gøy.

Innerst her skal det bli treningsrom – tenkt det! Jeg daaauuuuuuer, hi hi…

Foto: Krogsveen

Slik ser det ut nå, enn så lenge. Gleder meg til å vise dere utviklingen.

Vi kommer til å ta den plassen vi trenger og ønsker av kjellerstuer til å lage et rom som fungerer godt som er komplett treningsrom for både Frode og meg. Vi har stor interesse for trening begge to og når det i tillegg blir min arbeidsplass så er dette noe vi satser på. Det vil bli like bra for oss å trene styrke der som på treningssenter, pluss at det blir kondisjonsmuligheter og et innbydende sted for avspenning og uttøyning.

Trines Treningsgledes livestudio løftes opp flere hakk fra i dag. Jeg ønsker å øke brukeropplevelsen til mine kjære, lojale medlemmer, og selvfølgelig alle nye og tilkomne deltakere i høst.

Det blir spennende!

Hvis du vil være med på prosessen i huset må du følge meg på instagram @trinestreningsglede for å se utviklingen tettere på Insta Story. Der lever postene kun i ett døgn, så blir de borte. Det passer fint for en sak som også er av en mer privat karakter og som også tilhører familien min 🙂

Let the #flytteprosess continue…

Gjett om jeg gleder meg til å fylle dette rommet med treningsglede og innhold til dere…som kan gjøre deres trening enklere og morsommere og til en bra opplevelse.

Ha en fortreffelig dag i juli ☀️

Klem Trine

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Mine treningsgrupper/kurs med PÅMELDING finner du HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *