10 ukers løpeprogram mot 5 og 10 km løp – for nybegynnere del 1

Skal du delta i ditt første løp (på lenge)? Da er «10 ukers løpeprogram mot 5 og 10 km løp – for nybegynnere del 1» treningsprogrammet for deg.

Passer for deg som er utrent eller uvant med jogging som treningsform, som vil jogge deg i bedre form og delta i et 5 eller 10 kilometers løp om rundt 3 måneder eller mer. 

Løpsprogrammet forbereder deg som er utrent til et løp om ca ti uker. Alle, uansett utgangspunkt, kan blir klar for å gjennomføre et 5 eller 10 kilometers løp, og for mange er et løp en god motivasjon til å trene og komme i form de neste månedene. Med dette løpeprogrammet og tre varierte økter i uken gjør du opptrappingen og opptreningen fornuftig, smart og lystbetont.

For å komme i gang med LØPSPROGRAM del 1 – BLI MEDLEM i Trines Treningsglede LØPEPROGRAM her og ta kontakt snarest for å bytte til «10 ukers løpsprogram for nybegynnere del 1».

(Jeg har også del 2 og del 3 til denne program-serien. Si fra om det kan passe bedre.)

ONLINE KONDIS//GÅ- JOGGE -LØPEPROGRAM:  For kun 99 kr måneden får du tilgang til gå-, jogge- eller løpeprogram for ditt nivå til en hver tid, året rundt. I lukket Facebook-gruppe får du komplett 8 ukersprogram som du kan følge. Du er velkommen til å rapportere øktene du har gått, jogget eller løpt og diskutere treningen sammen med andre som følger samme program som deg. Når du har bedret formen og er klar for nye utfordringer, hjelper jeg deg å finne nytt program! Motiverende. VELKOMMEN!

Styrketrening er dessuten kjempeviktig å gjøre ved siden av pulstrening. Ikke medlem av Trines Treningsglede online styrketrening ennå?

MELD DEG INN HER NÅ: 

Gratis prøvetid 1 mnd, ingen bindingstid!

I online styrkegruppene mine er du med på hele styrkeøkter med meg som instruktør, i hovedsak LIVE. Du slipper å tenke på hvilke øvelser du skal velge og hvordan du skal sette sammen øvelser og program gjennom en lengre treningsperiode, det gjør jeg for deg. Tren hjemme etter instruksjoner fra meg på skjermen. Veldig motiverende! 

Mer om «10 ukers løpsprogram for nybegynnere del 1»

Løpsprogrammene er i likhet med alle mine kondisjonsprogram basert på tre økter per uke på frivillige dager. Jeg anbefaler minimum en hviledag mellom øktene og å ikke hoppe over økter. Det gir fornuftig progresjon, bra effekt, restitusjon samt vedvarende motivasjon og rutiner. Du kan være kjempefornøyd med at har forberedt deg godt når løpet kommer, om du gjennomfører dette. Lykke til med både opptrening, forberedelser og løp.

Når du er gjennom dette og kanskje vil sikte mot nye løp, vit at jeg har flere løpsprogram for videre progresjon.

Les også: Løping er enkelt! 

Løping er jo en av de mest belastende aktivitetene på kroppen, og ekstra om man har noen kilo for mye. Derfor skal vi gå sakte og gradvis frem. Det er også for at motivasjonen skal vare helt til løpet og mål, og helst året rundt.

Trine

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Mine online treningsgrupper/kurs med PÅMELDING finner du HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *