Herregud så pene, slanke og trendy dere er alle sammen!

Uten at jeg har noe som helst innsikt i den deltakende gjestelisten til Elle sin årlige sommerfest, så antar jeg at den varierer litt fra år til år.

Og ut i fra at festen, eller i hvertfall den delen av festen som synes i media og på sosiale medier, der du skal lete med lupe for å finne estetiske hår i suppen, så vil jeg tippe at det er de som føler seg vel og som har overskudd til å jobbe en del med looken som takker ja det gjeldende året og som faktisk kommer.

Jeg mistenker at du skal føle deg rimelig slank, velkledd, flott og fin for å være der og trives. Og bildene viser en relativt homogen gruppe med pene, vakre og moteriktige damer, med noen få unntak. Trendy menn!

Ikke så rart at det moteriktige er på plass da på årets motefest, men så pene og slanke alle sammen?

Er alle Elle-inviterte så perfect, «smoking hot» til en hver tid? Eller holder man seg hjemme de årene magen bærer litt for mye preg av fødsel eller påbegynt svangerskap? Blir man i sofaen om man fikk en kvise på nesa dagen før? Takker man nei det året man ikke er veltrent nok og kan posere i lårkorte skjørt? Venter man til neste år hvor modell-kroppen er litt mer på plass?

Jeg tror både motebransjen og vi som «ser på» hadde hatt godt av å få et slags bilde av absolutt alle som blir invitert, for å forstå at mote og influencere i denne sjangeren i realiteten også inkluderer normale kropper, mindre perfekt hud og dårlige hårdager.

Men vi skal ikke lengre enn til det ferske eksemplet med vakreste Maria Mena som dristet seg til Elle-festen – til tross for de «ekstra kilo» som har kommer på som hun selv kommenterte på Senkveld nylig –  for å få full forståelse for at man velger sine besøkelses-år på motefest!

Om du skiller deg litt ut fra den slanke majoriteten risikerer du å se gravid ut, og bli stilt de frekkeste spørsmål!

Apropos kroppspress 🙄 I rest My case.

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *