Hjemme igjen


Hei igjen! Så koselig at så mange har fulgt meg på ferie. Vi landet trygt i går etter en super reisedag igjen, og synes det var innmari deilig å komme hjem også. Også til Grand prix akkurat da 😉

I går hadde jeg hviledag og det var deilig og riktig. Og godt «timet» med reisedag. I dag – litt utpå dagen – var det imidlertid svært etterlengtet og vondt-godt med en real kondisjonsøkt på sykkel i den kjære, norske marka. Skånsomt og pulsgivende med mye stigning til Brunkollen.

Det kjentes uvant å få pulsen så høyt opp, men godt å ta seg ut på den måten og.

Så lux å sykle i shorts og t-shorte og likevel være varm og kjenne deilig norsk luft rett på kroppen. Helt syden-tendenser her hjemme da 😉

Kroppen er og blir virkelig rar om dagen. Men jeg må nok bare gjennom det. Det jeg gjør er i hvert fall å lytte nøye til den, gi den hva den vil ha og gi den det jeg kan – det som føles bra i praksis! Den er gjennom en prosess jeg respekterer.

Ferien startet med langt etterspill av sykdom (igjen) og jeg kunne gitt opp trening helt. Jeg hadde jo gledet meg til å trene kun erter lysten men virkeligheten ble full av begrensninger for trening i steder. Men jeg følte for å trene styrke hele ferien. Og gjorde det – kun det!

Det var en god beslutning. For det første gjorde det at jeg kunne trene og oppleve Treningsglede. For det andre økte formen og overskuddet med hver over- eller underkroppsøkt som gikk. For det tredje førte det til både mye og bra trening.

Med det valget av aktivitet har det vært mulig å trene med god kvalitet hele ferien! Så deilig med progresjon 🙂

Trening med god variasjon nesten hver dag har ikke føltes for mye. Jeg trives virkelig med å bryte opp latmannslivet med bevegelse, fysisk anstrengelse og endorfiner, og mentalt er det også positivt. Det er nok av tid til avslapning, ro, hvile og familiesamvær uansett. En time av 23 er ikke mye!!!

At jeg avsluttet ferien med bad i havet, som ikke var supervarmt, er et godt tegn på at helsen min likte ferien og treningen jeg valgte, og gikk riktig vei. Jeg badet nesten ikke i fjor sommer og satte sånn pris på det badet. Nærmere naturen kommer du ikke!

Mitt ferietreningsmotto er uansett som følger; Tren på en måte denne ferien som gjør at du får lyst til å trene igjen neste ferie, ferien etter der, ferie etter ferie, år etter år 🙂

Jeg er super klar for hverdag i morgen og håper jeg kan spre både treningsglede og hverdagsfutt til deg i dagene om kommer!

Stor klem uthvilt Trine

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Mine treningsgrupper/kurs med PÅMELDING finner du HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *