Vi flytter!

Foto: Krogsveen

Ja, vi begynner så smått å pakke sakene våre når vi kommer hjem og flytter i sommer. 400 meter!

Men er det så stort?

Ja!!!! Veldig. Jeg har leid bolig mesteparten av mitt voksne liv og etter mange år med mye flytting rundt har jeg kjøp hus samnen med Frode. Det er stort i seg selv. Og vi tenker langsiktig. I tillegg føler vi at vi har kapret drømmehuset vårt. Fantastisk moro!

Alle fire har vært så glade siden vi var så heldige å vinne budrunden. Og kribler etter å overta og starte et nytt kapittel.

Vi er mer enn klare for å få vårt eget, lande skikkelig og gå videre!

Stedet er veldig barnevennlig, huset passer svært godt til en aktiv familie og i tillegg ligger hagen og tomten vegg i vegg med lekeplass og fotballbane. Du kan tro barna også er fornøyde!

I tillegg beholder vi nærheten til gode naboer vi har nå, den planlagte skolekretsen til Magnus fra høsten og de koselige lydene fra hestene på Øvrevoll. Avstanden til familie, venner, sjøen, marka og Oslo blir dessuten den samme. Det setter vi stor pris på!

Yes, we are very happy!

Nytt hus blir også merkbart for Trines Treningsgledes online deltakere. Planen er nemlig og bygge et egnet treningsrom og livestudio i kjelleren. En personlig drøm går i oppfyllelse samtidig som Treningsglede AS satser videre og tilrettelegger for bedre online trening fremover. Gøy???

Å bygge hjemmetreningsstudio blir en egen spennende prosess og såklart blir det originalt. Jeg vil prøve å dele prosessen med dere…

Etter å ha bygget og innredet et hus sammen tidligere har Frode og jeg det meste av møbler vi trenger som vi er veldig fornøyde med, som vi tar med oss. Men litt forandring, fornyelse og tilskudd mht innredning blir det behov for.

Ellers er det ikke de store oppussingsbehovene, og vi liker huset i grove trekk som det er. Men ett og annet vil og må vi gjøre, og får vi muligheten tar vi en del med en gang.

Hurra, så gøy det blir, både å flytte inn og å bo seg inn et nytt kjempefint sted. Og ikke minst få alle menneskene sine på besøk.

Nå flyr vi straks hjem fra Mallorca og det blir fint å komme hjem. Borte bra men hjemme best 🙂 Takk for oss!

God helg ønskes deg!

Trine

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Mine treningsgrupper/kurs med PÅMELDING finner du HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *