Hjemme venter et stort spennende prosjekt

Det året her er spesielt for oss når det kommer til reiser og ferier. Vi har bevisst utnyttet at alle fire i familien er fleksible når det kommer til tid og sted. Både Frode og jeg jobber «litt alltid» men har også den fordelen at vi kan gjøre det hvor som helst i verden. Begge barna går i barnehage og kan reise «når som helst».

Denne tiden får vi aldri tilbake!

Før vi får skolebarn til høsten har vi altså en gyllen sjanse til å legge opp veldig mye av hverdagen og ferien selv, og den har vi grepet til de grader dette året. Det har dere jo sett på bloggen også, vi har hatt mye planer og vært mye rundt.

Derfor er vi satt ut over at en veldig stor ting har skjedd i livet vårt midt oppi dette, mye tidligere enn vi så for oss. Noe som kanskje skjer et par ganger i livet, eller en, eller aldri! Som tar mye plass. Derfor skulle vi egentlig vente litt med det..

I april tok vi likevel et brått, uventet og stort valg. Og når vi nå kommer hjem venter følgene av dette. En lang prosess starter, som blir både slitsom, tidkrevende, spennende og utrolig morsom. Vi gleder oss helt vilt alle sammen – ikke minst til å lande skikkelig i den andre enden.

Fornyelse blir en stor del av dette og det vil i stor grad påvirke jobben og treningen også. Derfor kommer jeg til å involvere dere litt i prosessen også 🙂

Livet har ikke alltid vært lett, og det går opp og ned. Dette er veldig stort for Frode og meg. Gleder meg til å dele hva vi har gjort! Veldig snart…

Eventyret vil ta våren og sommeren – nå som årets ferie snart er over, er jeg klar. La det begynne 🙂

Trine

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Mine treningsgrupper/kurs med PÅMELDING finner du HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *