En vårdag i Oslo

Før tok jeg Oslo-turene for gitt. Så klart! Jeg jobbet i sentrum og var der fem dager i uken. Stemningen, tilgangen til ting og synet av Domkirken, Stortinget og Slottet var dagligdags. Du slutter nesten å se deg om. På et tidspunkt fikk jeg jo også aversjon mot området Grensen, Lillegrensen og Akersgata. I lang tid etter 22.juli gikk jeg rundt med vond smak i munn i vår kjære by.

Men tiden leger sår. Oslo er en deilig by! Og særlig nå da. En sjelden dag med en agenda med møter/gjøremål fra Politistasjonen på Grønland i øst til Frogner i vest, falt på den fineste og varmeste dagen så langt denne våren. Lucky med!

Jeg har ikke vært helt i form siden påske, hvilket betyr at jeg ikke har gått i gang med egen trening ennå. Derimot sover jeg så mye jeg kan og går på jobb. Å vandre rolig gjennom byen fra møteplass til møteplass var derfor en veldig fin måte å få kroppen litt i gang.

Det ga veldig mye, og etter nok en tidlig i seng og lang natt håper jeg på stor bedring i morgen!

Tenk, nå sitter jeg ute med lunsjen for første gang i år. Og kjenner varmen på lårene gjennom buksen. Det er for klamt med støvletter og for varmt med svart lukket kåpe. Og solbrillene er helt på sin plass. Tenk, nå er vi her, fine fine vår.

Ønsker deg en lys dag!

Nå skal jeg sette opp treningsplaner for onlinegruppene mine helt frem til sommeren. Fin jobb. God dag på jobb til deg og!

Og trening 🙂

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *