I morgen starter vi for fullt – blir du med å trene?

#egenreklame

Kom i gang etter påske. Vårtrening. I form til sommeren. Helårstrening. Kall det hva du vil – i morgen brake det løs her – med målrettet trening, effektive økter og lystbetont fokus – og du er ønsket med for å komme i bedre form og oppleve mest mulig treningsglede på veien.

La deg inspirere og lede av treningsopplegg utarbeidet av meg, så du får mest mulig utbytte av tiden du legger ned til trening fremover. Her får du samlet oversikt over både styrketreningstilbudet online (som koster penger) og kondisjonsprogrammene som ligger gratis på bloggen.

HER ER STYRKETRENINGSTILBUDET – BEGYNN I MORGEN!!!

På styrkefronten tilbyr jeg som mange vet nå flere ulike onlinegrupper. Dette koster penger (dog kun 100 kr første måneden for nye som ønsker å prøve) da jeg legger opp treningen for deg over tid, veileder deg direkte via livesendinger og tilbyr motivasjonshjelp underveis. Vi begynner i morgen, så alle ETTERNØLERE – hiv dere med, MELD DEG PÅ NÅ!

Her får du full oversikt over tilbudet og linker til PÅMELDING

Hvilke gruppe passer best for deg?

Online styrketrening FOR VEKTREDUKSJON (nyhet)

ÅRET RUNDT (oppstart 9. april 2018): Medlemskapet passer for alle som skal ned i vekt og holde vekten stabil. Du kan gå inn på abonnement eller velge 1 måneds medlemskap. Treningstilbudet gjelder året rundt og du kan bli medlem og starte hvilken som helst dag! Dette er «Trines Treningledes online styrketrening for vektreduksjon»

MELD DEG PÅ HER!

Online styrketrening FOR MAMMAER

8-UKERS KURS: Mandag 9. april starter nytt 8 ukers kurs med online trening for nybakte mammaer. Medlemskapet passer for alle som ønsker å komme i gang med trygg trening etter fødsel, og som vil tilbake til normal trening. Nye mammakurs begynner igjen etter sommerferien. Dette er «Trines Treningledes online mammatrening»

MELD DEG PÅ HER!

Online styrketrening FOR GENERELL STYRKE

ÅRET RUNDT: Medlemskapet passer for alle som vil trene seg generelt sterkere. Du kan gå inn på abonnement eller velge 1 måneds medlemskap. Treningstilbudet gjelder året rundt og du kan bli medlem og starte hvilken som helst dag! Dette er «Trines Treningledes online generell styrketrening»

MELD DEG PÅ HER!

Online styrketrening FOR DEG MED NAKKE-/SKULDERPLAGER (nyhet)

ÅRET RUNDT: I samarbeid med Senterklinikken i Sandvika starter jeg mandag 16.april opp online trening som er skånsom og anbefalt for deg med nakke-/skulderplager. Du kan gå inn på abonnement eller velge 1 måneds medlemskap (ingen bindingstid!). Dette er «Trines Treningledes online styrketrening for deg med nakke-/skulderplager»

MELD DEG PÅ HER!

Med alle onlinegruppene til Trines Treningslede kan trene hjemme eller hvor som helst året rundt etter instruksjon på skjermen fra meg i lukket Facebook-gruppe.

Har du spørsmål om styrketreningstilbudet online? Send meg mail: trine@trinestreningsglede.no

HER ER TRINES TRENINGSGLEDE KONDISJONSTILBUD – BEGYNN I MORGEN!!!

På kondisjonsfronten tilbyr jeg som mange vet 8 ulike GRATIS treningsprogram på bloggen. Begynner du i morgen er du i havn med første program til juni.

Klikke deg rundt for å se hvilket som passer best for deg!

8 ukers gåprogram del 1

8 ukers gåprogram del 2 

8 ukers løpeprogram for nybegynnere – del 1

8 ukers løpeprogram for nybegynnere – del 2

8 ukers løpeprogram for nybegynnere – del 3

8 ukers løpeprogram for aktive mosjonister – del 1 

8 ukers løpeprogram for aktive mosjonister – del 2 

8 ukers løpeprogram for aktive mosjonister – del 3 

Da har du litt og velge i, og jeg håper alle får nytte av noe. Noe koster, noe er gratis. Og om man vil ha et komplett opplegg er det selvfølgelig gull å kombinere online styrke med et gå- eller joggeprogram.

Nå skal vi få sving på rutinene og formen alle som en.

VI HØRES 🙂

Beste hilsen Trine

I tilleggg har jeg GÅGRUPPE i Bærum/Oslo vest

8 ukers gårgruppe: Tirsdag 10.april kl 18.30 starter ny 8 ukers gågruppe ved Midtstuen t-banestasjon for den som vil bedre kondisen og komme i bedre ved å gå. Vi går målrettet i motbakkene og bruker treningsprinsippene godt, i hyggelig felleskap. Dette er «Trines Treningsglede 8 ukers gågruppe»

MELD DEG PÅ HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *