2 år i dag: Det er bare å takke!

I dag har jeg drevet Trines Treningsglede AS og Trines Treningslede på nett i to år. Det er naturlig å dypdykke i regnskapene og se på prognoser for fremover og å ta en beslutning om eventuelt videre drift etter disse to årene. Og uansett – hvor lenge jeg kan drive mitt eget firma og bloggen – er et kontinuerlig vurderingsspørsmål. Det avhenger naturligvis av hvordan sjappa går fra år til år.

Sånn som det har startet og utviklet seg videre til nå og tatt i betraktning den stabile motivasjonen jeg har til å jobbe hardt, så er det grunn til å fortsette med Trines Treningsglede. Og bedre gave kunne ikke jeg fått på bloggens 2 års bursdag!

HURRA!!!! Jeg har veldig lyst til og fortsette, så AT det er mulig betyr ubeskrivelig mye for meg. Jeg er så glad og takknemlig.

Det er bare å begynne og takke de som har vært med på å få meg hit og fått Trines Treningsglede i sving.

Jeg tar ikke den/de viktigste først, men litt kronologisk.

Mormor: Jeg må starte med å sende en varm takk opp til kjæreste mormor i himmelen som hadde sånn tro på meg, og som pushet meg til å tørre å skrive mer, som jeg var så glad i. Nå skriver jeg hver dag mormor. Du kjente meg godt og hadde helt rett i at det ville gjør meg lykkelig.

Redaksjonell leder i Vektklubb: Sjefen på sentralbordet i VG, Mette Askevold, skal ha takken for at jeg havnet i drømmejobben i Vektklubb, som også ble springbrettet videre. Mette hadde sånn tro på meg og trakk aktivt i tråder for at jeg skulle utnytte mitt potensiale og komme meg fremover. Som «høyre hånden» til erfarne og dyktige journalist og redaksjonelle leder Nina Schmidt i Vektklubb i nesten 9 år, lærte jeg utrolig mye innenfor tabloid journalistikk og om å kaste meg ut i ting.

VG-Torry: Jeg undervurderer ikke den påvirkingen aller øverste sjef i VG har på mitt daglige arbeid med Trines Treningsglede. Torry ledet an den digitale satsningen på VG nett med en veldig åpen lederstil, og det er jeg så takknemlig for nå. Han var både en kommersiell og redaksjonell leder samtidig, og er dermed en direkte rollemodell for meg i dag – nå som jeg kombinerer innholdsskaping, markedsføring og forretningsdrift på en og samme tid.

Markedssjefen i VG: Engelen og det fineste mennesket traff jeg da jeg trengte det aller mest. Camilla Grund ble min siste sjef i VG, men mest av alt trakk hun meg opp av en skikkelig gjørme – som hadde tatt fra meg både selvtillit, jobbmotivasjon og hverdagsglede. Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk Camilla rundt meg. Jeg vet seriøst ikke hvor jeg hadde vært i dag ellers. Tusen takk fineste, dyktigste og mest empatiske skapning i VG. Du er med meg og gir meg guts hver dag.

Ektemannen: Frode hadde jo ikke bare tro på meg, han var med å engasjerte seg sterkt for å finne ut mine eventuelle muligheter utenfor VG – med en sluttpakke i den ene hånda og en statsautorisert revisor og økonomisk rådgiver i den andre hånda. Tusen takk Frode for at du vil meg så inderlig godt, bruker din teft på meg og strekker deg veldig langt – fordi du ikke vet det beste du kan gjøre for kjæresten din. For en rå multimann jeg er gift med!

Familien og vennene mine: Folk rundt ble nok like forundret som meg da jeg svingte brått ut av VG etter et liv der. Og proffblogger var nok ikke forventet, hehe. Tusen takk til alle for nysgjerrighet, støtte og engasjement! All interessen og gleden dere har vist på mine vegne har betydd så mye. Og ikke minst har jeg trengt sparring, tilbakemeldinger, meninger og innspill.

United Influencers:  Takk også til nordens råeste bloggnettverk, som var medvirkende til at jeg turte å hoppe ut i det fra trygge VG, og som hadde sånn umiddelbar tro på meg og ideen mine. Deres ambisiøse satsning smitter over på meg og det er kjempegøy og få være med på reisen deres.

Bransjekollega i nabolaget: Treningsprofil Monica Guldbransen fra Tren for livet – også kjent som PT-Monica, tok kontakt med meg før jul i fjor og har blitt en viktig, treningsfaglig og strategisk sosiale medier sparringspartner og inspirasjonskilde. Jeg er evig takknemlig for at hun utfordret meg til å starte online trening i mer ordnede former.

Følgerenen mine: Og til slutt, og superviktig – kjære følgerene mine. Fundamentet for alt. Tusen takk for at dere leser, kommer tilbake, engasjerer dere, lar dere inspirere og trene og gir så mye tilbake. Jeg er så takknemlig for å få lov til å spre treingsglede og faglig kunnskap til dere, og ønsker dere alt vel med økt fysisk aktivitet.

Tusen takk for at du leste, og at du følger meg 🙂

Gleder meg vilt til fortsettelsen!

Trine

4 kommentarer

 1. Hei! Jeg har fulgt bloggen din, og har fått med meg at du fikk plantar fascit sent i 2017 Lurte bare på om du har blitt kvitt det? (Jeg har selv hatt det i et år nå) 🙂

  1. Trines Treningsglede

   Hei Sarah, jeg kan ikke si jeg er kvitt det, men jeg blir stadig bedre. Men har fortsatt fokus på å ikke velge for mye aktivitet som belaster hælen totalt, og jobber med tøye- og styrkeøvelser for legg fortsatt samt går månedlig til behandling hos Senterklinikken (fysioterapeut/naprapat). I akuttfasen avlastet jeg veldig, brukte strassburgsock om natten, tøyde og fikk behandling. Hvilke tiltak har du gjort for å bli kvitt dette? God bedring! 🙂

 2. Takk for tilbakemelding! Jeg er ikke kvitt det enda, men har også forsøkt treningsformer som belaster mindre eks. spinning og slyngebasert styrketrening. Jeg har hatt behandling hos fysioterapaut og gjort strekke- og tøyeøvelser hver dag, samt gått med ulike sko og brukt innleggssåle. Har også fått en oransje ball med små «pigger» som jeg står og presser på med foten, og som jeg synes har hjulpet en del 🙂 Nå skal jeg starte på ny behandlingsrunde med fysioterapi, så håper at det kan hjelpe litt bedre denne gangen. Trykkbølgebehandling har jeg også vurdert, men det for bli litt senere igjen. 🙂 God bedring til deg også! 🙂

  1. Trines Treningsglede

   Tusen takk 🙂 Jeg har hørt at trykkbølgebehandling skal virke bra. Ja, jeg har også brukt og bruke rinnleggssåler, og noen ganger sko inne hvis jeg vet det blir mye tråkking rundt 😉 Lykke til med tålmodighet og ny behandling 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *