8 ukers JOGGEPROGRAM for nybegynnere del 2

Rom19topp

I gang med jogging allerede og ønsker mer? Da er «8 ukers JOGGEPROGRAM del 2» treningsprogrammet for deg.

Passer for deg som er i gang med jogging og regelmessig trening allerede og som vil løfte joggeformen og kondisjonen et hakk videre. 

Joggeprogrammet fortsetter å bedre kondisen, gir mer fremgang og mer joggeglede. Med tre varierte økter i uken, blir det både effektiv, skånsomt og lystbetont å jogge over tid. Følger du eller fortsetter du joggingen din med dette (dagens) program, kan du vente deg videre progresjon og fornyet motivasjon til å bygge opp formen videre. Gjennomfører du disse åtte ukene kan du virkelig være stolt og kalle deg selv en jogger! Les mer om programmet lenger ned i innlegget.

For å komme i gang med JOGGEPROGRAM del 2 – BLI MEDLEM i Trines Treningsglede JOGGERPROGRAM her og ta kontakt snarest for å bytte til del 2.

(Dersom del 1 passer bedre er det bare å bli i gruppen. Dersom del 2 er for lett, ta kontakt for del 3).

ONLINE KONDIS//GÅ- JOGGE -LØPEPROGRAM:  For kun 99 kr måneden får du tilgang til gå-, jogge- eller løpeprogram for ditt nivå til en hver tid, året rundt. I lukket Facebook-gruppe får du komplett 8 ukersprogram som du kan følge. Du er velkommen til å rapportere øktene du har gått, jogget eller løpt og diskutere treningen sammen med andre som følger samme program som deg. Når du har bedret formen og er klar for nye utfordringer, hjelper jeg deg å finne nytt program! Motiverende. VELKOMMEN!

Styrketrening er dessuten kjempeviktig å gjøre ved siden av. Ikke medlem i Trines Treningsglede online styrketrening ennå?

MELDE DEG INN HER NÅ:

Gratis prøvetid 1 mnd, ingen bindingstid!

I online styrkegruppene mine er du med på hele styrkeøkter med meg som instruktør, i hovedsak LIVE. Du slipper å tenke på hvilke øvelser du skal velge og hvordan du skal sette sammen øvelser og program gjennom en lengre treningsperiode, det gjør jeg for deg. Tren hjemme etter instruksjoner fra meg på skjermen. Veldig motiverende! 

Mer om «8 ukers joggeprogram for nybegynnere del 2»

Du skal i løpet av to måneder forbedre deg fra 10 til 45 minutter sammenhengende jogging. Det skal fortsatt gå gradvis frem, så dette programmet skal være greit å gjennomføre for alle som har fulgt de første 8 ukene av joggeprogrammet for nybegynnere.  Jeg introduserer nå løping, ikke bare jogging. Det blir også ordentlige intervalløkter.

 • Vær obs på smerter i leggene (på fremsiden eller baksiden) eller andre steder. Det kan være lett å pådra seg betennelser når mengde og intensitet økes. Selv om vi går gradvis frem, kan små skader alltid forekomme.
 • Ta noen hviledager hvis du kjenner smerter. Tren gjerne alternativt. Sykling, svømming og styrke kan være fin avveksling.
 • Tren gjerne styrke for leggene. Det forebygger betennelser og andre plager i leggen. Se egen sak om leggtrening og få tips til øvelser her!
 • Varier underlaget! Løp gjerne på grusveier og stier i marka, og begrens antall turer på asfalt.

Les: Om løping for aktive mosjonister

Pass på at du får minimum en hviledag mellom øktene!

Hilsen Trine 🙂

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Mine treningsgrupper/kurs med PÅMELDING finner du HER

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

8 kommentarer

 1. Her nærmer vi oss slutten på uke 5. Fantastisk å tenke på utviklingen siden starten av del 1. I uke 6 her ser jeg at det egentlig står to opplegg for økt 3. Er det bakkeintervaller som gjelder?

  1. Trines Treningsglede

   Hei Marie! Så gøy å høre at dere har fulgt programmene så langt! Det er bakkeintervall som gjelder, jeg har rettet opp nå. Kjør på! Det kommer enda et oppfølgingsprogram og deretter kan dere begynne på programmene for mosjonister. Dere har programmer i 32 uker til etter det dere holder på med hvis dere har lyst til å fortsette. Lykke til!

 2. Marianne

  Jeg har dessverre falt av. Følte progresjonen i del 1 gikk veldig greit, men hoppet over til del 2 ble for stort for meg dessverre.

  1. Trines Treningsglede

   Hei Marianne, det var synd å høre. Kan du forklare litt nærmere hvordan du synes hoppet ble for stort? Du kan selvsagt justere det og bruke det som inspirasjon fremfor å følge det slavisk. Håper du gjør det 🙂 Trine

 3. Hei, hei
  Moro å finne treningsprogram som jeg kunne hoppe rett inn i. Tusen takk
  Begynte på uke 6, nybegynner del 2.
  Det har vært mye dårlig vær i det siste. Så jeg bruker litt tredemølle til intervall.
  Hvilken grad bør mølla stå på i motbakke intervallene?

  1. Trines Treningsglede

   Hei Marit! Så gøy at har nytte av treningsprogrammene!!! Du har mange program du da kan følge over tid. Lykke til.
   PÅ mølla må du prøve deg litt frem. Forsøk for eksempel 8-10 %. Begynn heller litt for lavt og øk på. Hvis du synes det er for bratt kan du forsøke litt lavere tall. God løping! 🙂

 4. Hei, Jeg har fullført nybegynner del 1 og løp 5K på 32 min i forrige uke. Det var gøy, men jeg kjenner jeg må restituere meg litt . Nå har jeg lyst til å jobbe mot 10K i september – men bør jeg da følge nybegynner del2 ( og vil jeg gjennom det progrmmet klare å løpe 10K i sept) eller bør jeg velge et annet programm?

  1. Trines Treningsglede

   Hei, så gøy, grattis. Ja, del 2 er et naturlig steg videre for å bygge opp løpeformen fornuftig, og det er kanskje det viktigste. Og å gjennomføre 10 km vil være i sikte, så kan du jo forbedre tiden igjen neste år (etter enda flere av programmene mine!) Masse lykke til! 🙂 Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *