Dette reddet treningsgleden i vinter

Denne vinteren har hatt sine begrensninger med hælbetennelse og en fot som jeg har skullet tråkke minst mulig ned på. Veldig lett i grunn.

Men så har også denne vinteren hatt noen sinnsyke muligheter med all snøen. Og langrenn ble redningen for meg – både kondisjonsmessig og med tanke på nok treningsglede. Skiopplevelser står høyt!

Frem til nå i år har hardøkter og pulsklokke vært uaktuelt pga helsen. Og jeg har ikke telt kilometer i skisporet. Desverre sier jeg nesten, for i år ble det uvanlig mye og det hadde blitt rekord. Det er den mest aktive skisesongen min noen gang, fordi det har blitt så mange treningsturer hjemme i marka i tillegg til alle døgnene og mulighetene til fjells.

Styrketrening har jeg lært meg og like. Og svømming er deilig men også kjedelig i lengden og mengden. Så langrenn ble redningen i vinter mtp treningsglede-bidraget og de virkelige gode, minnerike og motiverende opplevelsene som gjør at man holder et bra nivå generelt treningsmessig gjennom vinteren. Og har lyst til å trene mer!

Den beste skisesongen ble avrundet med den beste skituren til Lunkefjell i dag i like fantastisk vær som påsken har levert til oss alle over hele landet hele påsken.

Jeg kjente at kroppen har kommet seg, at jeg har trent på ski i flere måneder og at et par langturer har løftet skiformen.

Å prioritere og unne seg en tur som jeg gjorde i dag når været og mulighetene er så spesielle – selv om plikter kaller og hjemreise «haster», er med på å toppe treningsgleden. Det er slike sjeldne og ekstra flotte opplevelser som er med på å trekke opplevelsen av trening totalt opp!

For en avslutning på en flott vinter! Så heldige vi har vært i år. Og så er det alltid godt med ny årstid, nye sjanser og nye muligheter. Håper du finner ekstra mye motivasjon av at våren banker på døren 🙂

Takk for i vinter – jeg erklærer herved våren som offisielt åpnet!

God hverdag og 😉

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *