NYHET: Online styrketrening for deg med nakke- og skulderplager – MELD DEG PÅ NÅ!!

#REKLAME

Ønsker du å komme i form, men på en måte som ikke gjør vondt verre for dine nakke- og skuldersmerter? Da er mitt nye online treningskurs spikket for deg!

Trening og fysisk aktivitet er å anbefale ved muskelsmerter, men det er visse retningslinjer man bør følge når man velger ut styrkeøvelser. Mitt treningskurs er utviklet og tilpasset for deg i tråd med nettopp dette. Tren skånsomt og smart med meg.

Nå lanserer jeg nemlig «Trines Treningsglede online styrketrening for deg med nakke- og skulderplager» i samarbeid med fysioterapeuter og naprapater ved Senterklinikken på Sandvika Storsenter i Bærum. Oppstart er 16.april. Treningen er anbefalt og forebyggende for deg som har nakke-/skulderplager, med mindre du er i en fase der du har blitt rådet til å trene kun i samråd med din behandler.

Spør meg om du er i tvil om dette treningskonseptet passer for deg; trine@trinestreningsglede.no

Treningen tilbys året rundt i lukket Facebook-gruppe, og man kan være med så lenge eller kort man vil (ingen bindingstid). Når du måtte ønske kan du gjerne gå over til onlinegruppen for vanlig generell styrketrening.

Øktene på 30 minutter to dager i uken er ledet av meg, Trine Bækkevar Semb. Jeg er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole og skal geleide deg gjennom en fase hvor det er ekstra viktig at du trener med god teknikk og et hensiktsmessig og skånsomt utvalg av øvelser. Jeg gir kyndig veiledning og drahjelp, og håper du vil oppleve treningen som både trygg, effektfull og lystbetont.

Du får et tilpasset trening servert på en fleksibel måte! Les alt om treningen i innlegget her: Dette er «Trine Treningsglede online styrketrening for deg med nakke- og skulderplager».

Prisen den første måneden er kun 100 kroner, og videre koster det 490 kroner per måned på abonnement. Medlemskapet inkluderer et foredrag hos Senterklinikken for deg som bor i nærheten av Sandvika. Temaet for foredraget er nakke- og skulderplager.

MELD DEG PÅ ONLINE TRENINGEN DIREKTE HER!

Målet med treningskurset er at du skal innarbeide regelmessige styrke- og tøyningsvaner og få en bedre holdning. Opprettholder du treningsvanene over tid skal du også bli sterkere generelt og forhåpentligvis dempe smertene. Forøvrig tilbyr Trines Treningsglede online trening for nybakte mammaer, for vektreduksjon og for generell styrketrening. Les mer om alle treningsgruppene her!

Samarbeidet med Senterklinikken gjør dessuten veien kort for deg til å søke råd, da du kan stille spørsmål til dem om dine plager via meg. Kanskje bør du undersøkes og eventuelt behandles av fysioterapeut/naprapat. De kan råde deg! Har du antydninger til eller tiltagende grad av skulderplager, bør du uansett ta det på alvor straks. Jeg anbefaler deg uansett å se på hjemmesiden til Senterklinikken om hva de kan tilby, enten du har problemer med nakken/skuldrene eller har andre plager.

Mellom øktene holder vi kontakten i et felles motiverende miljø i Facebook-gruppen og du får svar på alt du trenger å vite ved å kontakte meg, inkludert motivasjonshjelp om det trengs.

Interessen og behovet for treningsråd og hjelp ved plager i nakke- og skuldre har virket stor blant mine følgere, og jeg gleder meg virkelig til å tilby noe så meningsfylt «hjem» til deg.

Hilsen Trine 🙂

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *