Dette er online styrketrening for deg med nakke/skulderplager

#reklame

«Trines Treningsglede online styrketrening for deg med nakke-/skulderplager» 

passer for deg som ønsker til å komme i bedre form og bli sterkere på en skånsom og positiv måte for muskelplagene du har i nakke/skuldre.

Trening og fysisk aktivitet er å anbefale ved muskelsmerter, men har man vedvarende plager bør man alltid oppsøke fysioterpeut eller naprapat, for å få undersøkt alle ledd,  muskler og mulige låsninger, og for å få behandling som ikke kan løses med trening. For råd og eventuell fysikalsk behandling anbefaler jeg å ta kontakt med Senterklinikken på Sandvika Storsenter, som jeg nylig har inngått et langtidssamarbeid med, og som jeg har gått sammen med når jeg har utviklet dette treningskonseptet.

Gjennom treningsopplegget som tilbys året rundt i lukket Facebook-gruppe, hjelper jeg deg i gang med fornuftig trening som er tilpasset dine utfordringer. Du trener hjemme i din egen stue etter nøye instruksjon fra meg på skjermen. Du får 30-minuttersøkter to ganger i uken (eller mer), hovedsakelig ved livesendinger. Du er en del av et motiverende miljø der alle har liknende problematikk og ønske om bedre form og å komme videre med plagene.

Du får motivasjonshjelp og veiledning av meg mellom øktene ved behov.

Prisen for den første måneden er kun 100 kroner., og videre koster det 490 kroner per måned på abonnement.  Oppstart er mandag 16.april. MELD DEG PÅ «Trines Treningsglede online styrketrening for deg med nakke/skulderplager» her nå:

Tips gjerne andre på jobben eller andre steder som kan ha glede og nytte av dette skreddersydde tilbudet.

Målet med dette kurset er at du får innarbeidet regelmessige, skånsomme og holdningsskapende styrkevaner. Med dedikert trening på sikt vil du få en sterkere kropp, bedre holdning, økt forbrenning, og forhåpentligvis mindre plager og en bedre hverdag. Treningstilbudet garanterer selvsagt ingen resultater på dine plager, og er ment å være en praktisk hjelp når du skal gjennomføre den generelle styrketreningen som vi alle er anbefalt. Når du først skal trene er det viktig at det ikke gjør vondt verre, og det vil jeg hjelpe deg med!

I denne treningsgruppen har vi fokus på trygg, skånsom og effektiv styrketrening, og som sagt teknikk og utførelse. Ved å styrke opp, strekke ut og spenne av relevante muskler med riktige øvelser skal du komme i gang med trening som du kanskje synes er vanskelig og kjedelig å utføre på egen hånd. Sammen er det lettere!

Denne spesielle treningen behøver ikke å være for alltid, men som en «kom i gang». Et mål kan vel være å komme dit at du kan trene som normalt?! Da kan du gå over til vanlig online styrketrening om du vil. Les mer om Trines Treningsglede online styrketrening HER

Samtidig er det viktig at du oppsøker behandling om du trenger det.

Alle mine online-grupper passer for alle fra nord til sør i landet og uansett nivå, og gir progresjonsmuligheter over tid og gjennom året. Mitt sterkeste ønske er at du skal nå ditt mål for bedre form og mindre plager, og ikke minst at du skal trives med å trene regelmessig!

Heia helårstrening og å finne den treningen som passer i den situasjonen man har!!!

Les mer om treningen og om hvem treningen passer for under bildet.

Hvem passer «Trines Treningsglede online styrketrening for deg med nakke/skulderplager» for? Den som..

 • trenger veiledning i styrketrening og andre øvelser som drar i riktig retning nå som du sliter med muskelplager i nakke/skuldre.
 • ønsker motivasjonshjelp og støtte underveis
 • vil bli generelt sterkere, gjøre en egeninnsats for å minske muskelplagene og innarbeide regelmessige styrkevaner
 • foretrekker eller må trene hjemme, men ikke helt på egenhånd
 • ønsker å lære og trene styrke trygt, smart og effektivt
 • kan trenge nærmere kontakt med personlig trener
 • har et hektisk liv og ønsker å spare tid, samt ha lavterskeltrening
 • savner et motiverende treningsmiljø og en heiagjeng
 • som ønsker å kunne trene normalt på sikt og en hverdag uten smerter

Mer om «Trines Treningsgledes online styrketrening»:

 • Prisen for den første måneden er kun 100 kroner, og videre koster det 490 kroner per måned på abonnement. Ellers koster 1 mnd 690 kr.
 • Du får eksklusiv tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du kan trene med meg som instruktør. Kursene går «året rundt».
 • Treningsøktene foregår hovedsakelig ved livesendinger, men du kan trene akkurat når det passer deg. I perioder hvor det ikke er livesendinger, for eksempel i ferier, kan du velge blant et stort utvalg lagrede styrkeøkter.
 • Du kan trene hjemme eller hvor som helst ved hjelp av mobil, nettbrett eller PC – enten live med meg og andre eller senere etter den lagrede versjonen.
 • Øktene er hovedsakelig på cirka 30 minutter, med lette håndvekter og egen kroppsvekt. Du varmer opp selv!
 • Kyndig veiledning av personlig trener og gruppetrener (meg Trine Bækkevar Semb).
 • Mulighet for å stille individuelle spørsmål til personlig trener, og få oppfølging, enten i Facebookgruppen, i mail eller på telefon.
 • Et sprekt og energisk fellesskap i et lukket online-miljø hvor vi trener det samme og heier hverandre frem.

Tilbakemeldinger jeg har fått fra tidligere kursdeltakere på vanlig online styrketrening:

 • Bra variasjon i øvelsene, liker øvelsene godt.
 • Trygt og lærerikt med fokus på teknikk, effekt og treningsglede. 
 • Bra at du viser ulike nivåer og gir alle progresjonsmuligheter.
 • Takk for din treningsmåte og fantastiske vesen. Dette er bare starten på en fantastisk reise med mer treningslyst.
 • God forklaring og oppmuntring underveis hjelper. Veldig glad for at du minner meg på teknikk, fortsett med det, det er så lett å glemme det.
 • Fantastisk at man kan få trent hjemme. Gull at man kan ta meg med seg (for eksempel på reise, treningssenter osv).
 • Man føler at man trener sammen med noen.
 • Vanvittig god følelse. Kjenner at kroppen tåler mer og blir stadig sterkere. Og vet du hva, i dag klarte jeg faktisk 9 armhevinger x 2 på TÆR! Kom ikke langt ned, men har aldri i mitt liv klart det før.
 • Knallbra økt, gleder meg allerede til neste.

Selv er jeg veldig glad i styrketrening, og jeg har slitt med muskelplager i både skuldre, hofter, bekken osv. Så sant jeg er frisk trener jeg regelmessig, og tilpasset helsen. Jeg elsker dessuten å instruere og synes det er fantastisk gøy å få jobbe med en gjeng over tid og inspirere til bra trening og faste treningsvaner. Utrolig artig å kunne nå ut til deg uansett hvor du bor. Gleder meg til hver økt og ikke minst til responsen deres etter dere har gjennomført en økt! Du som er med gir meg også glede og motivasjon 🙂

Beste hilsen Trine Bækkevar Semb, personlig trener og gruppetrener

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Mine treningsgrupper/kurs finner du HER

Påmelding til online styrketrening gjør du HER! 

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *