Gå deg i form til sommeren – MELD DEG PÅ GÅGRUPPE – oppstart 10.april

#egenreklame

Å gå er noe av det enkleste og beste man kan gjøre, og får du både sving på rutinene og effektivitet på turene dine, kommer formen også! Men kanskje trenger du drahjelp, eller et motiverende miljø som venter på deg?

Rett etter påske starter jeg  ny gågruppe – sammen går vi oss i bedre form til sommeren. Være med?

Nærmere bestemt 10. april kl 18.30, ved Midtstuen. Gjennom 8 uker trener vi ved effektive og lystbetonte gåøkter i marka – med mål om å bedre kondisjonen og innarbeide faste rutiner uansett vær og føreforhold. Prisen for 8 ganger er 1.350 kroner.  Les mer her: Dette er Trines Treningsglede gågrupper

MELD DEG PÅ HER NÅ

Har du spørsmål, send mail til trine@trinestreningsglede.no

Få mer info under bildet!

Som deltaker i gågruppen får du et hyggelig fellesskap og en motiverende trener som står klar og venter på deg – både på tyngre dager og på vårlige ettermiddager da andre fristelser står i kø. I mine treningsgrupper senker jeg dørterskelen og legger opp til lystbetont trening i magiske omgivelser i naturen. I et variert gåopplegg over tid trener vi målrettet i 50 minutter ved å benytte motbakkene og treningsprinsippene godt.

Hvem passer gågruppen for?

Gågruppen passer for alle i området Bærum/Oslo Vest som vil gå seg i bedre form, som er vant til å gå turer allerede og som ønsker mer fremgang og bedre effekt av tiden som legges ned i gåing. Tilbudet er lavterskel men tilpasses gruppen. Er man i forholdsvis god form fra før og vil bli i enda bedre form ved å gå anbefales vektbelte. Møtested er ved t-banestoppet på Midtstuen og er lett tilgjengelig med t-bane fra Oslo.

Om noe av dette hørtes spennende ut for deg, så ikke nøl med å ta kontakt. Om du er interessert i å komme i form ved hjelp av mine opplegg og min smittende treningsglede, så har du sjansen nå! Om du trenger et spark bak og noen som forteller deg hvordan du skal gå frem, så benytt meg!

Ikke vent – bare tast i vei og send en meg mail!

Jeg gleder meg like mye til hver tirsdag og håper du blir med! La høre fra deg om du vil melde deg på eller bare har spørsmål 🙂

Hilsen Trine 🙂

PS! Det er et midlertidig opphold i Trines Treningsglede joggegrupper på grunn skade i trenerens fot. Forhåpentligvis er de i gang igjen før påske.

Følg gjerne Trines Treningsglede også på Facebook og Instagram 

KLIKK HER FOR Å SE MITT ONLINE TRENINGSTILBUD for alle i hele landet!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *