Mye spennende som skjer om dagen

Jeg kjenner at jeg lever om dagen. Ikke bare er jeg frisk over tid og dermed mer aktiv på alle områder. Det skjer også store ting, både privat og på jobb.

Grunderlivet er utrolig spennende og det er fantastisk å få ideer og kunne iverksette en etter en.

Online trening med livesendinger, hvor jeg kommer mye nærmere følgerene mine og der jeg bidrar til økt bevegelse og trening direkte ved å instruere og motivere uke etter uke, passer meg virkelig godt. Og jeg finner det veldig meningsfylt ettersom jeg ser hvor bra det fungerer for så mange i landet og hvor inkluderende konseptet er, ikke bare mtp utgangspunkt og treningsnivå, men også for den som ikke føler for å trene blant folk og mye utstyr på treningssenter.

Derfor satser jeg videre på konseptet online trening i lukkede grupper og jeg utarbeider mer skreddersydd trening for ulike behov og målgrupper.

Kreativiteten har boblet en stund nå, nye kurs tar form og fra etter påske er tilbudet mitt utvidet og passer fortsatt for alle i hele landet.

Som deltaker, uansett kurs, kan du trene hvor som helst og når som helst.

Her er kursene/treningsgruppene online fra etter påske:

  • Online vanlig styrketrening (helårstilbud)
  • Online styrketrening for vektreduksjon (helårstilbud)
  • Online styrketrening for den med nakke/skuldersmerter (8/10 ukers kurs)
  • Online mammatrening (8/10 ukers kurs)

I tillegg fortsetter jeg med gågruppe ved Midtstuen og går med planer om Soma move trening og Oslos Bratteste «kom i gang» gågruppe i Sørkedalen.

Ellers synes jeg debatten om kroppspress tar en spennende og viktig retning om dagen og kommer til å engasjere meg videre. På onsdag er jeg invitert på seminar på Idrettshøgskolen sammen med pressenorge om temaet og jeg gleder meg til input fra forskning og faglig høyeste nivå. Lar høre fra meg om det!

I tillegg er jeg invitert til en samtale med et av mine store forbilder, og gledegruer meg til å gjeste en podcast for første gang 🙂

Nesten 100 av dere ble dessuten medlem av min online styrketrening i anledning kvinnedagen og gratis-tilbudet og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dere og trene dere fra i morgen klokken 10.

Så klar for ny og givende uke!

Ønsker deg en super uke. Takk for at du følger meg 🙂

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *