For en helg!

Testet trening: Bildet her er fra Body Balance som journalist fra VGs Vektklubb.no Elisabeth Stigum (til høyre) og jeg testet på Sats Spektrum. Jeg forteller mer fra testingen på bloggen i morgen. Foto: Simen Øyen

Denne helgen har vært utrolig lang, luksus og ulidelig spennende.

Etter en spontan tur på visning torsdag har jeg både vært i tenkeboksen for boligkjøp, på telefonen med selveste Øyvind «motivator» Hammer, på kjærlighetstur på Finnskogtoppen velværehotell, inne i VG papir og på fronten av VG nett. Og borte fra barna i hele to døgn (les: savn), He He.

Det sier seg selv at jeg er fylt opp med tanker, følelser og spenninger. Godt jeg har sittet uvanlig mye i et boblebad denne helgen, hatt rolige voksen-skiturer hvor tankene har kunnet fly og diskusjonene gå med mannen, og i tillegg fått massasje. Mye balanse totalt sett tross alt. Og det liker vi!

Balansen skal fortsette inn i uken som kommer. På treningsfronten blir det 3 styrkeøkter og 3 kondisjonsøkter pluss bonus skiturer til helgen. Jeg har også tenkt meg på Soma move. Jeg har nemlig blitt bitt av basillen! Du kan lese mer om testene av trening som jeg gjorde med Veltklubb.no her på bloggen i morgen. Jeg har fått lov til å vise flere bilder av meg fra øktene til dere – mine følgere 🙂 Så følg med i morgen for supre fotos av Simen Øyen.

Håper du finner det du trenger av treningsprogram, treningstips og inspirasjon til din trening på bloggen. Hvis ikke må du si fra! Basen med veiledning av styrkeøvelser vokser stadig, du finner 8 ukers kondisjonsprogram for 8 ulike nivåer, og ellers  finnes det etter hvert mye faglige treningstips og inspirasjon som skal gjøre treningen din hyppig, lystbetont og effektfull!

Håper du har hatt en god helg? Og er klar for en ny! La oss gjøre en liten ekstrainnsats for å booste fremgangen. Er du med?

klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *