HJEMMETRENING: Dette er «Trines Treningsglede NED I VEKT»

#egenreklame

Skal du stramme opp og ned i vekt, så er dette treningsgruppen for deg.

MELD DEG PÅ NÅ HER – trykk på den blå knappen (standard: GRATIS FØRSTE MÅNEDEN!)

«Trines Treningsgledes online styrketrening for vektreduksjon» er et styrketreningstilbud på nett til den som skal ned i vekt. Treningen er lagt opp på en måte som vil bidra til at du når målet ditt om vektreduksjon. Du blir selvsagt sterkere og i bedre form samtidig. Husk at kostholdsendringer er det mest effektive virkemidlet på kort og på lang sikt og at styrketrening har god effekt på å holde vekten nede når du har nådd mål.

Treningstilbudet foregår hovedsakelig ved livesendinger  i lukket Facebook-gruppe, går året rundt og man kan være med så lenge eller så kort man vil (ingen bindingstid). Alle økter lagres og du kan trene økter i etterkant og når det passer deg.

Ved siden av sunt kosthold i rette mengder og kondisjonstrening, bidrar styrketreningen til økt døgnforbrenning og dermed varig vektreduksjon – enten man skal ned 3-5 kilo, 10 kilo eller mer.

Deltakelse den første måneden er GRATIS og videre koster det 490 kroner per måned på abonnement.

Send gjerne spørsmål om du har: trine@trinestreningsglede.no .

Jeg tilbyr også vanlig generell styrketrening online som bidrar til økt styrke generelt i hele kroppen og som du kan les mer om alle kurs/treningsgrupper HER. PÅMELDING til denne gruppen finner du HER

Hvordan fungerer online-treningen?

I mine online kurs kan du trene hjemme i din egen stue etter instruksjon fra meg på skjermen. Konseptet inkluderer dermed også alle som ikke trives med å trene med andre og/eller som ikke har tilgang til et treningssenter.

I gruppen for vektreduksjon trener vi hovedsakelig 30 minutters styrkeøkter to ganger i uke med øvelser valg ut spesifikt med tanke på å øke muskelmassen i kroppen effektivt, som på sikt vil bidra til økt forbrenning som igjen bidrar til vektreduksjon og vektstabilitet. I tillegg vil opplegget bidra til sterkere kropp generelt, bedre holdning og balanse.

I mellom øktene holder vi kontakten i et felles motiverende miljø i lukket Facebook-gruppe, der alles mål er at treningen skal være med å hjelpe en ned i vekt. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å kommunisere mer anonymt også med meg, på mail eller telefon. Jeg kan også bidra med råd til hvordan trening generelt kan bidra til vektreduksjon.

Dersom du vil være mest mulig anonym trenger du ikke engasjere deg men kun trene og følge øktene. Du er alltid velkomment ilt å kontakte meg direkte på mail eller melding.

Hvem passer treningen for?

Treningen passer for alle fra nord til sør i landet og uansett nivå, så lenge du har Facebook. Du får varierte treningsøkter med øvelser for ulike nivåer. Du vil alltid ha tilpasningsmuligheter. Under forutsetning av jobbing med teknikk, regelmessig gjennomføring og tunge nok vekter, vil du bli støl, sliten, sterkere og få økt forbrenning, uansett utgangspunkt.

Treningsgruppen for vektreduksjon gir også progresjonsmuligheter over tid og gjennom året. Styrke er ferskvare og varig vektreduksjon må opprettholdes. Å trene regelmessig styrke over tid hjelper deg til å lykkes med begge deler. Denne treningsgruppen passer godt både når målet er å holde vekten stabil og vektnedgang.

Treningen funker!

NB! Det er ingen garantier for at kursdeltakelsen vil føre til vektreduksjon. For at vekten skal gå ned er det avgjørende at du har et totalt energiinntak (via mat og drikke) over tid som er lavere enn energiforbruket (via fysisk aktivitet og muskelmasse). Men regelmessig styrketrening i gruppen vil gi økt muskelmasse, som på sikt gir økt døgnforbrenning som igjen gir et verdifullt vektreduksjonsbidrag. Styrketrening kan dog gi en midlertidig vektoppgang, da muskler veier (mer enn fett). Så det gjelder å være tålmodig i starten og tenke lengre enn en måned.

Det er jeg, Trine Bækkevar Semb som står bak Trines Treningsglede, og med bakgrunn fra VGs Vektklubb.no, som leder timene og treningen. Jeg vektlegger lystbetont og effektiv trening, god instruksjon, nok variasjon, samt fremgang og progresjon etter klassiske treningsprinsipper.

Mitt sterkeste ønske er at du skal nå ditt mål for bedre form og lavere vekt, og ikke minst at du skal trives med å trene styrke. Og det er med stor glede jeg hjelper deg mer direkte med å få inn og opprettholde rutinen, samt å holde i gang trening året rundt.

Heia helårstrening!!!

Få mer informasjon under bildet…

Hvem passer «Trines Treningsglede online styrketrening for vektreduksjon» for? Den som..

 • skal ned i vekt og trenger veiledning i styrketrening som drar i samme retning som vektmålet
 • ønsker motivasjonshjelp og støtte underveis
 • foretrekker eller må trene hjemme, men ikke helt på egenhånd. Kanskje du kvier deg for treningssenteret, eller ikke orker å bli sett under trening. Noen føler seg for store og for klønete for apparater.
 • ønsker å lære og trene styrke trygt, smart og effektivt
 • vil bli generelt sterkere og strammere og innarbeide regelmessige styrkevaner
 • kan trenge nærmere kontakt med personlig trener
 • har et hektisk liv og ønsker å spare tid, samt ha lavterskeltrening
 • savner et motiverende treningsmiljø og en heiagjeng

Mer om «Trines Treningsgledes online styrketrening»:

 • Pris for den første måneden er ordinært kroner null hvis du ikke har vært med før. Det gir en fin anledning til å finne ut som konseptet kan benyttes til regelmessig trening for deg. Som abonnent betaler du kun 490 kroner per måned. Ellers koster 1 måned 690 kroner.
 • Du får eksklusiv tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du kan trene vektvennlig styrke med meg som instruktør året rundt.
 • Treningsøktene foregår hovedsakelig ved livesendinger, men du kan trene akkurat når det passer deg. I perioder hvor det ikke er livesendinger, for eksempel i ferier, kan du velge blant et stort utvalg lagrede styrkeøkter.
 • Du kan trene hjemme eller hvor som helst ved hjelp av mobil, nettbrett eller PC – enten live med meg og andre eller senere etter den lagrede versjonen.
 • Øktene er hovedsakelig på cirka 30 minutter, med håndvekter og egen kroppsvekt. Du varmer opp selv!
 • Kyndig veiledning av personlig trener og gruppetrener (meg Trine Bækkevar Semb).
 • Mulighet for å stille individuelle spørsmål til personlig trener, og få oppfølging, enten i Facebookgruppen, i mail eller på telefon.
 • Et sprekt og energisk fellesskap i et lukket online-miljø hvor vi trener det samme og heier hverandre frem.

NB! Treningstilbudet garanterer selvsagt ingen resultater på vekten, og er ment å være et supplement til den som jobber aktivt med eget kosthold og fysisk aktivitet for å bli kvitt fedme, overvekt eller overflødige kilo. En kombinasjon av sunt kosthold i rette mengder for deg og ditt mål om vektnedgang, kondisjonstrening (70 %) og styrketrening (30 %) er å anbefale for den som vil varig ned i vekt. Dersom du trenger hjelp til kostholdsbiten kan det være lurt å oppsøke en kostholdsveileder, Vektklubb.no eller andre kilder med kompetanse på kosthold og vektreduksjon. 

Tilbakemeldinger jeg har fått fra tidligere kursdeltakere på liknende onlinekonsept:

 • Bra variasjon i øvelsene, liker øvelsene godt.
 • Trygt og lærerikt med fokus på teknikk, effekt og treningsglede. 
 • Bra at du viser ulike nivåer og gir alle progresjonsmuligheter.
 • Takk for din treningsmåte og fantastiske vesen. Dette er bare starten på en fantastisk reise med mer treningslyst.
 • God forklaring og oppmuntring underveis hjelper. Veldig glad for at du minner meg på teknikk, fortsett med det, det er så lett å glemme det.
 • Fantastisk at man kan få trent hjemme. Gull at man kan ta meg med seg (for eksempel på reise, treningssenter osv).
 • Man føler at man trener sammen med noen.
 • Vanvittig god følelse. Kjenner at kroppen tåler mer og blir stadig sterkere. Og vet du hva, i dag klarte jeg faktisk 9 armhevinger x 2 på TÆR! Kom ikke langt ned, men har aldri i mitt liv klart det før.
 • Knallbra økt, gleder meg allerede til neste.

Selv er jeg veldig glad i styrketrening, og jeg trenger det regelmessig. Jeg elsker dessuten å instruere og synes jeg det er fantastisk gøy å få jobbe med en gjeng over tid og inspirere til bra trening og faste treningsvaner. Utrolig artig å kunne nå ut til deg uansett hvor du bor. Gleder meg til hver økt og ikke minst til responsen deres etter dere har gjennomført en økt! Du som er med gir meg også glede og motivasjon 🙂

Beste hilsen Trine Bækkevar Semb, personlig trener og gruppetrener

Min Facebook-side finner du HER 

Min Instagram finner du  HER 

Mine treningsgrupper/kurs finner du HER

Påmelding til online styrketrening gjør du HER! 

Kontakt meg: trine@trinestreningsglede.no

8 kommentarer

 1. Ann christin Høland

  Hei Trine,

  Hva trenger man å utstyr for å nyttiggjøre seg vektreduksjonsprogrammet? Og er det to måneders gratis prøvetid? Mvh

  1. Trines Treningsglede

   Hei, du trenger håndvekter, og ja, hvis du melder deg inn innen søndag kl 24 får du to gratis prøvemåneder. Håper du finner gode grunner til å prøve og fortsette, da koster det 490 kr pr mnd. Velkommen 🙂

 2. Åse Katla

  Hvilke håndvekter trenger man? Er det faste tider på treninga?

  1. Trines Treningsglede

   På sikt trenger du vekter som du klarer å løfte med maks 8-12 repetisjoner i de fleste øvelser. Ellers er det jo helt individuelt. For nye kan En start med ett sett for overkropp (kanskje 1-3 KGS) og ett sett for underkropp (4-6 KGS) være en grei start øktene er fast man og ons men du trener når det passet deg!

 3. Kristine Bjørlien Nordheggen

  Hei hvordan får jeg tilgang til treningen når jeg har meldt meg inn?

  1. Trines Treningsglede

   Du skal ha fått velkomstmail med all info du trenger. Sjekket spam?

 4. Linda Hjeltnes

  Trening v vektreduksjon

  1. Trines Treningsglede

   Hei Lina, jeg forstod ikke helt denne kommentaren. Kan du utdype? 🙂 Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *