Nettbutikken som redder søtsuget

#ANNONSE

De fleste bør av helse- og kanskje også vektmessige grunner redusere på inntaket av sukker. Og jeg er intet unntak. For høyt sukkerinntak kan spille negativt inn på mange områder, og for min del vil et minimalt inntak kunne bedre situasjonen med nedsatt immunforsvar og sykdom i tillegg til for høy kroppsvekt og plager med søvnapne og Plantar Fascitt.

Min januar 2018 var uten sukker, og det ga mersmak for å si det sånn. Men det er ikke til å stikke under en stol at det er utfordrende å unngå alt av sukker over tid. Spesielt når februar er spekket med søte anledninger som fastelavn, morsdag, jentehelg, bursdag, hyttetur og skiturer med barna i tillegg til lørdagskvelder.

For ikke å snakke om sene ettermiddager hvor man blir fysen og begynner å snoke i skuffene.

Det var derfor en velsignelse da jeg for en tid tilbake oppdaget www.sukkerfritt.no og gikk inn i et samarbeid med nettbutikken som kun inneholder sukkerfrie varer.

Sukkerfri nettbutikk og varer levert på posten i løpet av et par dager ga plutselig sukkerfri godteskuff. Endelig!

For sukkerfritt godteri kan være løsningen for å stå i mot sukker i svake øyeblikk og for å unngå for høyt inntak over tid. Men jeg har tidligere ikke funnet sjokolade, vingummi og kjeks uten sukker i butikkene. Derimot har jeg drømt om et eget sukkerfritt hjørnet på REMA. Nå trenger jeg ikke det. Det vil si, nå har jeg «drømmehjørnet» et tastetrykk unna på Sukkerfritt.no, hvor det er enkelt å finne frem – sjekk nettbutikken her!

Sukkerfrie produkter samlet på ett sted er en gave til den som jobber med å minimerer sukkerinntaket og som trenger et variert alternativ når søtsuget setter inn. Det er likevel ikke greit å spise ubegrenset med sukkerfritt godteri. For ingen overdrivelser er sunt. Sukkerfrie produkter gir dessuten også søtsug, kalorier og samtidig ingen god næring (ekte mat er fortsatt best!).   

Alt med måte, er mitt motto! Så ikke glem sunne og gode vaner, næringsrik mat og matlede, selv om du velger sukkerfritt innimellom.

Sukkerfritt.no har alt fra sukkerfri vingummi, sjokolade, drops og karameller til sukkerfrie pastiller, brus, saft osv. De har satt sammen ulike sukkerfrie Pakke-deals som du kan titte på HER

Dette er min favoritt-pakke: Helgepakke#Med stevia

MINE FAVORITTER:

Disse er overraskende gode når du faktisk har lyst på SJOKOLADE! 

Disse er min turfavoritt, når de andre koser seg med kvikk-lunsj!

Og dette funker som rakkern når smågodtskålen skal frem på lørdagskvelden!

Og disse duger godt til kaffen, selv på «kakenes morsdag og fastelaven»!

Jeg er optimistisk for hytteturene som venter og jeg nå, takket være Sukkerfritt.no!

Fortsatt god søndag, tar meg en karamell jeg – nam 🙂

Trine

Følg gjerne Trines Treningsglede også på Facebook og Instagram 

ONLINE STYRKETRENING: Er du interessert i å bli med i online styrketrening med Trines Treningsglede og trene hele kroppen regelmessig? Send meg en mail: trine@trinestreningsglede.no

Les mer om opplegget HER! 

Sjekk ut andre kurs og treningsgrupper jeg har ved å klikke på denne linken! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *