Årets kickoff med United Influencers

Kickoffene til United Influencers er staselige altså. Velsmurt arrangement fra vi plukkes opp på Tjuvholmen med buss og settes av igjen samme sted dagen etter. Fylt opp med overraskelser, oppdatert kunnskap og inspirasjon, nye bekjentskaper, tettere tilknytning til kollegaer, god mat og drikke, underholdning, fest og dans. Og goodiebag!

Mangler ikke på noe. Ansatte i UI har planlagt og stått på i lang tid for oss og profiler kommer fra nord og vest og sør i landet for å delta på årets store bloggbegivenhet i UI.

Jeg føler meg veldig priveligert som kan prøve meg som grunder, jobbe for meg selv og samtidig ha en så innovativ og rå samarbeidspartner som United Influencers. Å kunne sparre med dyktige folk, ha en faglig tilhørighet og et hyggelig jobbmiljø betyr jo veldig mye, selv om det ikke er en del av hverdagen.

Elisa Røtterud var en av foredragsholderene på X Meetingpoint, hvor vi tilbrakte et døgn. Hun er en historie for seg selv, og noe for seg selv. Litt guttete og så feminin. Sykt tøff men både følsom, sårbar og så yndig. Seriøs og dyktig, men med en befriende mentalitet med smak av «gi litt faen» og «ikke følg boka» og med masse humor. Hun inspirerer mest av alt til å lytte til seg selv og gjøre sin greie. Viktig for oss alle – eller hva? Jeg fikk meg i hvert fall en påminnelse om at jeg skal fokusere på det jeg brenner for, det jeg er god på og det mitt arbeid trenger å bli bedre på. Jeg skal utvikle meg i riktig retning for meg og mine følgere 🙂

Litt tembuilding ble det også tid til mellom faglig input og sosial moro. Akekonkurranse med lag utenfor hotellet. Det liker vi; frisk luft, litt økt puls og lek. Jeg var på lag med et par jenter fra Elle og masse hyggelige influencere. Vi konkurrerte mot Caroline Berg Eriksen, Espen Hilton og en haug andre kollegaer i Elle, United Influencers og M51. Vi vant ikke – men akegleden var stor, stemningen god og dusjen et nydelig ventepunkt for seg selv før en supermorsom kveld med ingen ringere enn Ellen Arnstad som conferansier. Nå administrerende direktør for nettopp stedet kickoffet fant sted – det nye messesenteret på Hellerudsletta, X Meeting Point Norway. 

United Influencers awards ble arrangert for første gang, etter en litt «soft lounge» i fjor da jeg var så heldig og sjokkert og vant «Årets nykommer» pris. I år gikk «Årets busnEss» til «Treningsfrue» og «Årets kvinnelige ifluencer» til Caroline Berg Eriksen. Gratulerer igjen  – vel fortjent!

Før middagen ble servert og prisene delt ut, fikk vi oppsatt hår av proffene fra Hairport – ikke hver dag for denne dama. Bryllpet var vel sist gang, hi hi. Herlig 🙂

Elisabeth er den jeg samarbeider tettest med i United Influencers. Knakende fin dame og kollega! Gleder meg til fortsettelsen.

Bloggeventet toppet seg for meg da jeg fikk svinge meg på samme dansegulv som han rå dansekongen her. Du har sikkert sett at i dancecrew på TV. OMG!!! Starstruck!!! He he..

Dans er jo egentlig min favorittaktivitet nummer 1, så når det wattes opp til skikkelig dansegulv med god DJ og bra folk, da er det ikke lett å gå og legge seg. Gøy å se alle billedskjønne og oppstilte bloggkollegaer i vill dansing, hi hi. Litt skrall i dag, men angrer ikke. Det blir alt for lite dansing i et småbarnsliv.

Mens vi er inne på favorittaktiviteter – her deler jeg min topp 5 i vinterhalvåret :

  1. Dans step (koordinasjonen, musikken og den mentale avkoblingen)
  2. Langrenn (naturen og skånsomheten)
  3. Styrketrening (effekten)
  4. Løping (effekten, naturen og den mentale avkoblingen)
  5. Svømming

Løping og dance step er jeg forsiktig med nå pga foten, men jeg skal trappe gradvis opp og gleder meg til å få det i livet igjen.

Hvilke aktiviteter liker du best? Har du så mange som 5?

God lørdag!

Trine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *