På trening med kjæresten

Før vi fikk barn trente vi ofte sammen. Styrketrening på toppidrettssenteret hvor Frode trente fast. Løpeturer i marka. På hverdager. I helger og på ferier. Jeg likte det veldig godt, og tok det nok etter hvert litt for gitt.

Nå blir det mye sjeldnere, kanskje hvis barna er sammen med familie, en sjelden gang når vi har barnevakt og hvis de er i barnepassen på SatsElixia.

Som i dag. Og jeg setter jo enormt pris på de de få gangene. For det første blir det jo en for for kjærestetid, som man jo i utgangspunktet ikke er bortskjemt på med to små barn. Og for det andre er det veldig koselig å dele treningsopplevelser direkte.

Vi har jo alltid likt disse lørdagene hvor hele familien tar turen til treningssenteret. Hvor barna leker og koser seg i barnepassen og vi trener en times tid. Etterfulgt av en felles koselig lunsj med matpakker. Selv om familien skiller lag en stund, drar vi ut sammen, har felles måltid og drar hjem sammen – glade og fornøyde. Selv om det ikke kan sammenlignes med en felles skitur så føles det som vi «er sammen». I hvert fall når vi drar hjem baker og maler sammen etterpå.

I dag trente jeg mye de baseøvelsene jeg pleier:

Knebøy, markløft, nedtrekk, roing, crunch skrå apparat, rygghev apparat og benløft apparat. Slitsomt og tungt!

Økten gikk fortere med Frode rundt. Vi prater litt sammen mellom øvelsene. I dag sikret jeg han i tung benkpress. Og får dett litt hva han trener om dagen. Koselig og inspirerende.

Å trene med kjæresten kan jo være så enkelt som å gå en tur sammen bare dere to. Eller på ski eller skøyter. Man må bare ha anledning sammen..

Nå skal det bakes med gutta!

Hva gjør du på en lørdag?

Klem Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *