Verden blir bedre – god helg!

Hei på deg helg!

I dag har jeg fått utrolig mange inntrykk inn på heldags techseminar med Elle. Og jeg ble inspirert. Isabell Rignes åpnet showet! Og flere dyktige og rå kvinnelige foredragsholdere fulgte etter og delte sin kunnskap og utsikter om fremtiden. Sigrid Bonde Tusvik som Linette lærte oss spesielt om Facebook, holdte på å daue…

Facebook-spesialisten 🙂

Teknologi vil fortsette å gjøre verden bedre – og kvinner og jeg som influencer bør være med å påvirke hvordan. Og jeg ble motivert til å utforske mer tekniske verktøy i min jobb og til glede og nytte for mine følgere.

Det handler om å lære seg nye ting som jeg kan bruke for å gjøre hverdagen og treningslivet deres både enklere og mer effektivt. Jeg ønsker å gi mine følgere så gode verktøy som mulig til å komme i bedre form.

Så nå skal jeg bruke litt mer tid fremover på å sette meg inn i ting, tørre å prøve, feile og forhåpentligvis få til noe mer på litt sikt!

I tillegg møtte jeg nye hyggelige mennesker. Koste meg masse med etterlengtet faglig påfyll, mingling og hviledag i Grand-sofaen. He He…

Fin slutt på arbeidsuken!

Har du hatt en fin uke? Planer for helgen?

Kos dere da:)

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *