En fantastisk og morsom tur med barna i dag

I dag gjorde vi noe utrolig gøy, genialt og litt overilt med tanke på barna, spesielt han minste.

Vi er på hytte på Sjusjøen. Frode kjørte ned til stadion på Lillehammer og gikk på ski opp igjen. Så dro vi på familie skitur fra hytta og ned til stadion (bilen – som vi kjørte opp igjen med). Bare utforbakker i eventyrland i ca 7 km. Wow så gøy. Alle frydet seg. Myk snø å falle i. Bakke på bakke. Blå himmel. Helt sykt eventyrlig natur, snøforhold og løyper.

Vi rant og rant, hylte og lo og knipset og knipset.

De neste og siste 5 km var flate løyper og det ble litt mye for de små på slutten. Vi pleier aldri å dra de langt på ski i det hele tatt. Men nå hadde vi en konkret avstand vi måtte legge bak oss, og totalt ble det for langt, for kaldt og for mange timer på egne ben. Begge barna knakk litt sammen på slutten.

Men nå har vi tint, spist og mimret om de første 7 km med fantastisk nedtur! I morgen tenker vi å gjenta suksessen men nøyer oss derfor med de 7 første km..

Her deler jeg bilde fra turen!

Fint? Ikke rart man vil mer på ski.

God helg fra meg 🙂

Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *