Hvorfor dra ut på trening i kveld?

Midt i tjukkeste vinteren. En tirsdag i januar. Hvorfor dra ut på trening akkurat i dag og ikke bare bli i sofaen? Utsette til i morgen?

Fordi en mørk, kald vinterkveld er ikke den eneste unnskyldningen man kan bruke for å droppe ut. Gjennom et år er det tusenvis av settinger, situasjoner og mange dager man velge og la være fordi det er mer komfortabelt.

Det er viktig å opprette holde altivitetsvaner selv om utfordringer kommer skal det bli regelmessig, effektfullt og ikke minst lettere å trene generelt og mer motiverende!

En god vane er å dra på trening selv om vær og vind butter i mot, eller litt slapphet og manglende overskudd. Fordi det er så verdifullt for formen og overskuddet ditt hvis du holder hjulene i gang. En dropp fører ofte til flere, fordi man senker terskelen for å gi seg..Det øker terskelen for å komme seg på trening neste gang.

Jeg slår heller et slag for at du tilpasser treningen til vær, vind og dagsform!

Gjør det litt lettere, kortere, roligere da vel, men gjør det!

Da opprettholder du vanen, gjør noe bra for formen og kommer deg på trening som du i etterkant aldri angrer på.

Fordi du får godfølelsen, blir fornøyd med deg selv, sover godt osv osv. Og du døde jo ikke!

Hadde du planer om å droppe trening i kveld til fordel for sofaen? Eller ikke likevel?

Det er mer igjen av kvelden! Velg noe overkommelig og kom forsiktig i gang så ordner resten seg 🙂 Jeg begynner straks å trene kondisjon med gruppa mi nå kl 19.

Klem Trine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *