Få opp kondisen til påske – her får du oppskriften uke for uke!

Tro det eller ei – men til uken er det bare åtte uker til påske!!! Tiden flyr og vips er det sommerferie 🙂

I dag har jeg derfor en utfordring til ALLE mine følgere! Begynne på ett av mine gratis 8 ukers kondisjonsprogram om en uke og kom i mål til påske!

Jeg har både gå- og joggeprogram og for alle nivåer. Du må bare finne det programmet som er riktig for deg, sette av tre dager i uken og sette i gang. HER finner du alle programmene – hvilket passer deg? Del gjerne!!

Er du med? Fortell!!!

Jeg setter full fokus på opptrening og nedtelling til påske denne uken, så alle er klare på mandag. Så jeg vil poste ett program på Facebook-siden Trines Treninglede  hver dag denne uken. Hvis du har lyst kan du melde deg inn i Facebook-gruppen min «Aktiv 8 uker med Trines Treningsglede kondisjonsprogram»  der du er hjertelig velkommen til å dele dine økter, opplevelser og erfaringer, stille spørsmål og smitte din iver over på andre på dine sterke dager og øyeblikk.

Ha en strålende kveld!

Jeg hadde gledet meg til å teste dance step for første gang siden jeg fikk hælbetennelsen, men så ble timen avlyst. Litt skuffet der, men jeg finner alltids på noen annet 🙂

God kveld!

Hilsen Trine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *