Sissel (53) kom i form med Trines Treningsglede online styrketrening

#egenreklame

Trondheim – Bærum: Da Sissel Sandvik Karlsen (53) oppdaget Trines Treningsglede online styrketrening i 2016 hadde hun omtrent aldri trent styrke før. Med Trine som instruktør har hun i ett år nå trent fast minst to dager i uken hjemme i kjelleren. Og det er bare begynnelsen…Hun skal aldri tilbake.

Sissel Sandvik Karlsen (53) er gift og en aktiv bestemor med en til tider krevende og utfordrende jobb som nattevakt på en avlastningsbolig for Barn og Unge. Hun reiser jevnlig, har mange interesser og har holdt seg i grei form ved turer og tråkking på ellipsemaskin. Men før hun begynte å trene med «Trines Treningsglede online styrketrening» hadde hun omtrent aldri trent styrke og helsestudio har hun ikke besøkt siden 80-tallet.

Les om «Trines Treningsglede online styrketrening» HER

Les om «Trines Treningsglede online styrketrening for VEKTREDUKSJON» HER

MELD DEG INN HER DU OGSÅ

Etter et kraftig fall på høsten i fjor – som ga henne mye smerter, plager, feilbelastninger og begrensninger -, åpnet det seg en uventet verden for henne før jul.

OBS: Saken er publisert i januar 2018

– Jeg kom over Trines Treningsglede på Facebook , som da kjørte en 30 minutters gratis livesending med styrketrening, som alle kan være med på. Jeg fikk testet treningen og det var midt i blinken!

Kan dette være midt i blinken for deg og?

Dersom målet ditt er å bli generelt sterkere MELD DEG INN i «Trines Treningsglede online styrketrening» HER

Dersom målet ditt er å gå ned i vekt i tillegg til å bli sterkere MELD DEG INN i «Trines Treningsglede online styrketrening for VKTREDUKSJON» HER

For Sissel var det nødvendig med veiledning, og det er en forløsning å kunne trene akkurat når det passer henne en etage ned – mellom nattskift, besøk av barn, passing av barnebarn, strikking, vennehygge, hytteturer og reise.

Hun skaffet seg vekter og en treningsmatte, meldte seg på 6 ukers kurs med Trines Treningsglede online styrketrening og ente opp med å bruke konseptet fast hele året 2017.

Sissel i Trondheim, Trine i Bærum! I et felles superhyggelig miljø i lukket Facebook-gruppe. Januar-økten med online-konsept for ett år siden ble dermed bare begynnelsen på regelmessige, lystbetonte styrkevaner for Sissel. Sterkere kropp og generelt bedre form og livsstil er hovedeffektene! Du kan lese om alt hun har fått ut av medlemskapet under bildet!

Har blitt en helårs styrketrener

Med noen få unntak har hun måned etter måned fulgt treningstimene fra uke til uke. Ofte har hun vært med kl 10 når økten går live. Hun har uansett trent i kjelleren akkurat på de dagene og på de tidspunktene som har passet for henne selv og alt hun har i livet sitt. 50-åringen har gledet seg over stadige, små, herlige steg fremover på både fysiske og psykiske områder.

– Hva har du fått ut av Trines Treningsglede online styrketrening, Sissel?

 – Jeg kjenner meg sterkere i hele kroppen og er kommet i generelt bedre form, forteller hun.

Hun har gradvis økt tyngden på vektene gjennom året, etter råd fra Trine, og kjenner at hun kan ta i mer. Utfordrende øvelser mestrer hun dessuten med stadig bedre balanse og sterkere kjerne. Treningen har også hatt positiv mental effekt, ved at den har gitt henne mestringsfølelse og blitt en naturlig del av hverdagen.

–  Jeg har fått troen på meg selv, gleder meg til trening og har blitt avhengig av styrketrening på en positiv måte. Det topper seg om jeg har fri og kan trene live med Trine på formiddagen mandag og/eller onsdag. Det er en perfekt start på dagen!

Ikke minst opplever hun at mye av smertene hun hadde er borte.

– Jeg har bedre bevegelighet og er ikke så stiv i kroppen lenger, legger hun til.

«Stayer»-Sissel er nå i full gang med innsatsen som skal løfte formen og helsen hennes videre opp i 2018. Hun sprer treningsglede rundt seg og i gruppen, og anbefaler konseptet til andre travle som trenger et vennlig dytt bak og et lavterskel tilbud som funker!

På oppfordring oppsummerer hun hvorfor hun synes det er vel investerte penger og hva det er hun liker med dette foreløpig lite utbredte opplegget.

Grunnene til at Sissel satser på Trines Treningslede online styrketrening året rundt:

– Måten du formidler, forklarer og lærer bort styrketrening på får også nybegynnere til å føle at «det her klarer jeg» og at «alt er bedre enn ingenting».

– Jeg liker at du pusher! Og gir utfordringer, som «planke-utfodringen».

– Alternativene du gir så øvelsene alltid føles overkommelig.

– Kombinasjonen av hele konseptet ditt med den hyggelige Facebook-gruppa, din positivitet, væremåte og ditt gode åsyn i jevnlige livesendinger.

– Måten du motiverer og trener oss på gjør at jeg gleder meg til trening.

– Effekten det faktisk har på helsen min.

– Den oppbyggende egentiden det gir.

– For meg har treningen gitt mersmak og mestringsfølelse, og jeg har for første gang blitt nysgjerrig på mer info og kunnskap rundt treningen.

– Hvem anbefaler du denne typen trening?

Alle, inkludert den som sliter med plager og muskelsmerter, og med å motivere seg. Selv på dårlige dager blir det alltid bedre fem minutter inn i treningen med Trine, og etter økten!

Sissels egne mål:

  • Jevnlig fremgang.
  • 2-3 styrkeøker i uka.
  • Å ikke gi seg, selv om det av og til er utfordrende å få trent i en hektisk hverdag. Styrketrening er kommet for å bli.
  • Jeg skal aldri tilbake dit jeg var.
  • Turer jevn og trutt.
  • Ellipsemaskinen lenge leve.

Tusen takk for at du ville stille til intervju Sissel, og tusen takk for følge så langt. Jeg vil gjerne komme med en tilbakemelding til deg. Les min tilbakemelding til Sissel og mine kommentarer til hvordan hun har kommet i gang og trent styrke under bildet!

Kommentar fra trener Trine:

Sissel er jo en veldig hyggelig historie i seg selv, og et foregangseksempel når det gjelder å komme i gang med varig trening og trening som hun kviet seg for i mange år men trenger, mer og mer jo eldre man blir.

Hun oppsøkte veiledning og forpliktet seg og gikk fra null til regelmessig styrketrening på kort tid. Startet med lette vekter og lærte seg teknikken og fortsatte med å investere – etter som hun blir sterkere – i tyngre vekter. slik har hun sikret videre fremgang over tid, som er viktig for varig motivasjon.

Til tross for et aktivt og hektisk liv og med smerter etter fall, finner hun unnskyldninger for å trene heller enn i mot, sammen med gruppa.

Sissel sprer om seg med positivitet til både meg og de andre deltakerne og får dermed masse gratis motivasjon og «push» tilbake.

Jeg vil takke Sissel for dedikert deltakelse på kurset mitt som var splitter nytt da hun ga det en sjanse, og rose henne for treningsgleden hun sprer rundt seg. Jeg er selvfølgelig mest av alt utrolig glad for å se at hun har kommet i bedre form og oppnådd bedre helse. Det er bare å gratulere!

Ta kontakt dersom du også vil være med i Trines Treningsglede online styrketrening eller har spørsmål!

God søndag!

Klem Trine

Sjekk ut andre kurs og treningsgrupper jeg har ved å klikke på denne linken! 

Følg meg gjerne Trines Treningsglede også på Facebook og Instagram 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *