TIRSDAG 23. JANUAR STARTER NY GÅGRUPPE I OSLO VEST/BÆRUM – MELD DEG PÅ NÅ!!!

#egenreklame

Lyst til å gå deg i form? Sammen med meg og gågruppen min kan du få sving på rutinene dine og mer effektive turer gjennom vinteren. Målet er å bedre kondisjonen og oppleve treningsglede uansett vær og føreforhold.

Et hyggelig fellesskap og en trener som motiverer står klar og venter på deg på tyngre, mørkere og kaldere vinterdager. Vi senker dørstokken og benytter magiske kvelder sammen i marka og kommer i bedre form.

I et variert gåopplegg over tid trener vi målrettet i 50 minutter hver tirsdag og benytter motbakkene og treningsprinsippene godt.

Gågruppen trener på tirsdager kl 19.00 frem til påske! Oppmøtested er Midtstuen t-banestasjon i Oslo vest og prisen for 9 ganger er 1.620 kroner.

MELD DEG PÅ NÅ ved å sende en mail til trine@trinestreningsglede.no

Hvem passer gågruppen for?

Gågruppen passer for alle i området Bærum/Oslo Vest som vil gå seg i bedre form, som er vant til å gå turer allerede og som ønsker mer fremgang og bedre effekt av tiden som legges ned i gåing. Tilbudet er lavterskel men tilpasses gruppen. Er man i forholdsvis god form fra før og vil bli i enda bedre form ved å gå anbefales vektbelte. Møtested er ved t-banestoppet på Midtstuen og er lett tilgjengelig med t-bane fra Oslo.

LES MER om gågruppen HER 

Om noe av dette hørtes spennende ut for deg, så ikke nøl med å ta kontakt. Om du er interessert i å komme i form ved hjelp av mine opplegg og min smittende treningsglede, så har du sjansen nå! Om du trenger et spark bak og noen som forteller deg hvordan du skal gå frem, så benytt meg!

Ikke vent – bare tast i vei og send en meg mail!

Jeg gleder meg like mye til hver tirsdag og håper du blir med! La høre fra deg om du vil melde deg på eller bare har spørsmål 🙂

Hilsen Trine 🙂

PS! Det er et midlertidig opphold i Trines Treningsglede joggegrupper på grunn skade i trenerens fot. Forhåpentligvis er de i gang igjen før påske.

Følg gjerne Trines Treningsglede også på Facebook og Instagram 

ONLINE STYRKETRENING: Er du interessert i å bli med i online styrketrening med Trines Treningsglede og trene hele kroppen regelmessig? Meld deg inn ved å klikke på bildet her!  

Les mer om opplegget HER! 

Sjekk ut andre kurs og treningsgrupper jeg har ved å klikke på denne linken! 

Følg meg gjerne Trines Treningsglede også på Facebook og Instagram 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *