Trines Treningsglede julekalender 2017

Når jeg blir glad for hjemmelagd julekalender, så gjør kanskje du det og? Håper det 🙂 For i år som i fjor får du en luke du kan åpne hver dag her på bloggen – i Trines Treningsglede ånd:

En aktiv julekalender – det kler deg! 🙂

Foto: Pia Codling

I samarbeid med yoga-instruktør Pernille Bønkan fra PURO YOGA gir jeg deg en øvelse hver dag frem til jul – enten styrke eller yoga. Med kun noen minutters daglig egenomsorg teller vi ned ved å bli litt sterkere og mer i balanse og harmoni sammen.

VI gjør det enkelt, gjennomførbart og tilgjengelig for deg – DU må bare sette av 5 minutter til deg selv, kroppen din og dagens instruksjon! Eller mer.

Såpass er du verdt!

En sterkere og smidigere kropp gir en bedre balanse, øker kvaliteten på treningen, regulerer vekten, forebygger skader, bedrer den fysiske og psykiske helsen samt ruster deg bedre mot hverdagskrav og all sittingen på jobb.

Les om premiene du kan vinne lengre ned!

La meg først presentere Pernille – deleier og grunnlegger av Puro Yoga i Oslo.

Foto: Nicki Twang

Erfarne Pernille kom først i kontakt med yoga i 1997 gjennom sitt yrke som proffesjonell danser, og har undervist i Yoga siden 2002. Pernille har alltid hatt en imponerende kroppsbeherskelse og et fantastisk bevegelsebilde, og med årene utstråler hun også en økende ro. Inspirerende!

Foto: Nicki Twang

Pernille har mange, gode yogaøvelser hun skal vise oss – som vi alle kan klare. Lucky us! Jeg har også vært så heldig å få fotograf Nicki Twang til å ta flotte bilder – som jeg tror vil sette deg i både adventsstemning og treningsmodus i dagene fremover.

Gled deg til velgjørende inspirasjon, kvalitetsveiledning og ikke minst spreke premier!

PREMIER

På selveste julaften deler vi ut flotte premier til en heldig vinner. I fire av lukene frem til jul kan du delta i en enkel og hyggelig julekalenderkonkurransen, og være med i trekningen av følgende:

  • Gratis medlemskap i Trines Treningsglede online styrketrening i 3 måneder, til en verdi av 2070 kroner. Tren der du er fra nyttår! Les mer om onlinetreningen ledet av meg HER. 
  • Fete tights fra www.babetteyoga.no til en verdi av 998 kroner. Du ser tightsen på Pernille i luke 1 i morgen.

Følg med hver dag for å få med deg konkurransen og hva du skal gjøre for å få være med i trekningen 24.desember! Og for å få med deg dagens øvelse.

HUSK i den hektiske førjulstiden – alle monner drar! Og jo mer jo bedre selvsagt.

Med dette ønsker vi deg både en aktiv og harmonisk ventetid! 🙂

Det gjenstår å si; Kjære adventstid, bring it on!

Klem Trine

Vil du legge mer i styrketreningen og bli med i Trines Treningsglede online styrketrening allerede nå? Klikk på bildet nå!

Les mer om onlinetreningen HER! 

Sjekk ut andre kurs og treningsgrupper jeg har ved å klikke på denne linken! 

Følg meg gjerne Trines Treningsglede også på Facebook og Instagram 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blogglisten hits